Dressed for new years eve


Dress: Primark     Hat: H&M     Shoes: Sacha Shoes     Watch: Beautiful Bijoux

NL: Happy new week! Hoe was jullie kerst geweest? Ik heb eerste kerstdag lekker gekookt samen met mijn vriend en zijn we die avond naar een kerstfeest geweest. 2e kerstdag heb ik gewerkt. In de zorg hoort dat er gewoon bij! Met oud op nieuw ben ik wel vrij :)

Dit is het jurkje wat ik ga dragen met nieuwjaar! Ik heb hem vorig jaar al op mijn blog laten zien maar vind het onzin om elk jaar weer nieuwe jurkjes te gaan kopen voor kerst en nieuwjaar. Eerst deed ik dit wel maar ik heb ondertussen al zoveel leuke jurkjes ;). Je ziet het niet goed maar op dit jurkje zitten allemaal glitter bolletjes. Het lijken net kraaltjes maar het zit in het stofje verwerkt. Beter! Daarnaast ben ik ook gek op de print, lekker een beetje old fashioned :). Wat draag jij met nieuwjaarsavond? 

EN: Happy new week! How was your Christmas? :)
I'm going to wear this dress on new years eve. Maybe you recognize it, I worn it last year. I think you don't always have to buy new dresses for Christmas or new years eve. I still love this one so I'm going to wear it again :) I love the print and the glitters on it (unfortunately you can't see them on the pictures). What are you going to wear on new years eve?

13 comments:

 1. Oeh wat een mooi jurkje! Gaaf ook met die hoed<3
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Mooi jurkje! Leuk gestyled ook! :)

  ReplyDelete
 3. Ohhh wat een mooi jurkje. Hij staat ook zo goed bij je hoed! Ik weet nog niet wat ik aantrek, haha. XO

  ReplyDelete
 4. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 5. Prachtige outfit meid staat je super!

  ReplyDelete
 6. Wauw, dat jurkje staat super bij je hoed!

  ReplyDelete
 7. Super leuk dat jurkje! Het is er ook nog warm genoeg voor haha.

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 8. Echt een hele leuke outfit! Die hoed staat je echt leuk!
  X Annabel

  ReplyDelete
 9. Mooi jurkje hoor en hij staat je prachtig!

  ReplyDelete
 10. Wat een super leuke outfit weer =)
  Erg leuk voor oud&nieuw !
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 11. Wat een onwijs leuk jurkje en foto's!
  Alvast een gelukkig nieuwjaar en heel veel plezier!

  ReplyDelete
 12. Je hebt gelijk hoor, elk jaar een nieuw jurkje is onzin, maar toch maak ik mij er schuldig aan.. Ontzettend leuk jurkje en gave foto's!

  ReplyDelete
 13. Wat een leuk jurkje!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥