A day in Antwerp
NL: Afgelopen zondag hadden mijn vriend en ik een heerlijk dagje in Antwerpen! We wilde sowieso naar een kerstmarkt en dachten eerst aan Oberhausen of Düsseldorf. Ik had gehoord dat hier niet veel te beleven was buiten de kerstmarkten (iemand van jullie hier ervaringen mee?) en wilde altijd al een keer naar Antwerpen. Ik ben blij dat we deze keuze gemaakt hadden!

We zijn 's ochtends vroeg vertrokken en hebben geparkeerd naast de Schelde in de buurt van het oude centrum, daar kun je gratis parkeren en het is op loopafstand van alles. Ideaal!
Daarna zijn we wat rond gaan lopen, hebben een Belgisch biertje gedronken, hebben wat geshopt en zijn gaan uiteten bij 'Bomma', Belgisch voor grootmoeder. Het was zo gezellig, het sfeertje, de heerlijke Belgische accenten en natuurlijk de kerstsfeer!
Ben jij al eens naar Antwerpen geweest?

EN: I went to Antwerp last Sunday. What a lovely day! We went to the Christmas market, the shopping centre, drank some Belgium beers and went out for a Dinner.
Did you ever go to Antwerp?

10 comments:

 1. Mijn stad <3. Ik ben blij dat je mooi Antwerpen vind. Elke weekend komen veel mensen van Nederland. Het is dichtbij :). Ik vind Belgisch accent mooi, maar als zij Antwerps praten dan heel moeilijk is.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah je woont in een hele mooie stad! Dat echte accent is ook ooit moeilijk te verstaan inderdaad haha!

   Delete
 2. Wat een leuk fotoverslag!

  ReplyDelete
 3. Ziet er uit als een leuk dagje! Mooie foto's heb je gemaakt!
  Liefs,
  Elles

  ReplyDelete
 4. Leuk! Mooie foto's heb je gemaakt. Ik ben nog nooit naar Antwerpen geweest maar ik hoor er zoveel goede verhalen over en het is niet zo ver, dus ik moet het echt eens gaan plannen. Leuke blog heb je!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa moet je doen, is een leuke stad! En dankjewel! :)

   Delete
 5. Je hebt mooie foto's gemaakt van je dagje. Ik ben al lang niet meer geweest in Antwerpen en dan woon ik nog in belgië. :)

  ReplyDelete
 6. Klinkt gezellig! Wat een prachtige foto's heb je gemaakt :)

  ReplyDelete
 7. Het ziet er zo gezellig uit met al die lichtjes! Leuke foto's! Ik houd van Antwerpen, ga er niet zo vaak heen, maar ik vind het elke keer zo'n shopparadijs, haha :)

  ReplyDelete
 8. Ik had ook graag een dagje naar België gewild voor de kerst. Wat ziet het er gezellig uit zeg en Bomma is zo'n leuk tentje.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥