Suede dress

Bracelet, ring and watch: Beautiful Bijoux     Dress: Funny Fashion     Shoes: Invito

NL: Toen ik dit jurkje had gevonden zag ik hem opeens overal op internet bij verschillende webshops en winkels. Eigenlijk ben ik dus helemaal niet origineel met dit jurkje, maar dat ben ik eigenlijk nooit haha.
Ik shop het liefst bij de Primark en H&M samen met de rest van Nederland. Ik geef daar eigenlijk helemaal niets om, als ik maar kan kopen wat ik mooi vind en waar ik me fijn in voel! Daarnaast vind ik het ook belangrijk hoe je een item combineert met andere items. In dit geval heb ik het alleen gecombineerd met deze leuke sieraden van Beautiful Bijoux.
Ik ben stiekem ook verliefd op de laatste foto. Kijk die mooie weerspiegeling van de herfstbomen :)

EN: I love this dress. It's so soft! When I bought this dress I saw it everywhere on the internet. So I'm not very original when I wear this dress. My favourite stores are the Primark and H&M so I wear a lot items from these stores. Like the rest of the world does. But I don't care! As long as I like it, I buy it :) 
And what do you think about the last picture! I love the reflection of the Autumn trees!

16 comments:

 1. Mooie outfit, je jurk is erg mooi en staat je goed!

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke outfit weer =)
  Heel mooi gecombineerd met de sieraden!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie jurk, staat je heel goed!

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 4. Moooiii ik dacht dat je de donkerblauwe had gekocht? haha nu zijn we twinsiess :D

  ReplyDelete
 5. Aaah ja, die weerspiegeling van de bomen! En die sunflare! Ik houd van jouw foto's. En trouwens, zo'n jurkje heb ikzelf nog niet eerder gezien. Hij staat je erg mooi en ik vind de accessoires ook leuk :)

  ReplyDelete
 6. Deze staat je heel mooi! De kleur staat ook goed bij je haarkleur! Liefs

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's en je jurkje is echt prachtig! ;)

  ReplyDelete
 8. Wat zie je er prachtig uit meis!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 9. Prachtige jurk en de outfit past perfect bij jou.

  ReplyDelete
 10. Gave foto's, de locatie en outfit passen goed bij elkaar. Het jurkje vind ik heel mooi en staat je top.

  ReplyDelete
 11. Echt een prachtige outfit, staat je zo mooi. En die laatste foto is inderdaad fantastisch, wauw zeg! Heel leuke juwelen gewoon, die geven inderdaad net dat beetje extra aan je outfit! En hehe, je bent niet alleen hoor, ik koop zoveel bij H&M en Primark, en toch zie ik niet zo erg vaak "mijn" kleding voorbij komen (niemand wil kopen wat ik bij de H&M haal lijkt het wel haha!). Maar goed, je jurkje is echt fantastisch & staat je echt leuk!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 12. Die laatste foto is pretty :)

  ReplyDelete
 13. Mooie outfit! Staat je echt heel leuk <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥