Purple softnessDress: Funny Fashion     Shoes: Invito     Scarf: Primark     Jacket: Mango

NL: Hee allemaal! Hoe was jullie weekend? Zaterdag had ik een feestje in het cafe van het Phillips stadion, heel gaaf met uitzicht op het hele stadion! Gister heb ik een werkdagje gehad.
Ik ben erg blij met dit jurkje! Hij zit heerlijk en is erg aaibaar. Ook ben ik gek van het mosgroene kleurtje. De sjaal is van de Primark, dit is de zachtste sjaal ever! Als ik hem heb gedragen kom ik overal zachte pluisjes tegen. En dit stoort me niet eens. Haha ;).

EN: Hi everyone! How was your weekend?
This dress is one, big, soft, second skin. I love to wear it! I also love the color of it, the color of moss. Just like the scarf. The softest scare ever! Every time when I've worn it I find little fluffy parts everywhere!

11 comments:

 1. Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een prachtige sjaal!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 2. Je groene jurkje is zo mooi! <3

  ReplyDelete
 3. weer een toffe outfit meid helemaal winter/fall proof!

  ReplyDelete
 4. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 5. Leuk jurkje en staat je erg mooi!

  ReplyDelete
 6. wat een leuke, vrolijke foto's! :)

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's. De paarse sjaal is wel heel speciaal. Je staat erg vrolijk met je outfit op de foto.

  ReplyDelete
 8. Mooie outfit zeg. Erg mooi jurkje, ik hou van de kleur!

  ReplyDelete
 9. Aaah, wat een heerliijke herfstige foto's. Ik word hier helemaal blij van. Dat jurkje is zooo tof.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥