Little interior corner: Vintage and new itemsPicture standard: Sissy Boy     Little laboratory glass: Xenos     Glass boxes and books: Thriftshop     Plants: Intratuin

NL: Sinds ik weet dat ik ga samenwonen ben ik opzoek naar stijlen die ik leuk vind. Ik ben gek van industrieel, landelijk, beetje 70's en vooral van veel groen! Planten vind ik erg belangrijk in een interieur. Het geeft gezelligheid, groen in je interieur en je kunt er zo veel kanten mee op! Vooral cactussen en planten met grote bladeren vind ik erg tof. Toen ik naar de kringloop bij mij in de buurt ging bedacht ik me dat het leuk was om misschien wat oude boekjes over planten te zoeken. Ik heb deze twee leuke exemplaartjes gevonden. Hoe mooi zijn deze tekeningen?
Het mooie lijstje heb ik van Sissy Boy. Ben je er nog nooit binnen geweest? Ze hebben zo veel leuke (interieur) items! Zeker een bezoekje waard!
Het kleine glazen maatbekertje komt van Xenos. Ik vind dat Xenos zo enorm vooruit gaat in de items die ze verkopen. Ze letten heel erg op de nieuwe woontrends en het is ook nog eens erg betaalbaar. Het lijstje wat je trouwens op de tweede foto helemaal links ziet komt van de Action. Ik heb een varen uit het bos laten drogen en er tussen gedaan. Ik vind die floated frame lijstjes zo leuk!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe (en oude) interieur items?

EN: Since I know I'm going to move into my own house next year I'm searching for interior styles I like. I love the industrial style, 70's and a lot of green! You can do so much for your interior if you add some plants! I especially like the cactus and plants with big leaves. I found some new and old interior items. The little books are from the thriftshop. How cute are they?
What do you think about my new (and old) interior items?

11 comments:

 1. Ik vind alles heel mooi. Ik zie ook graag oude kasten maar heb ook liever iets moderner. :)

  ReplyDelete
 2. Dol ben ik er op! Mooi!

  ReplyDelete
 3. Ziet er heel erg leuk uit Marion! Wat leuk dat je gaat samenwonen? Gaan jullie huren of kopen ?

  http://fashion-hooked.blogspot.nl/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! We gaan kopen, het huis moet nog gebouwd worden dus nog eventjes geduld!

   Delete
 4. Anonymous11.11.15

  Zo leuk! Ook echt gewoon prachtige foto's heb je gemaakt!

  ReplyDelete
 5. Jaaaa i love Urban Jungle! Ik heb ook een Varen in zo'n lijstje. Mooie hoekje! :D

  ReplyDelete
 6. Lovely style ;)

  XX

  Mónica Sors

  MES VOYAGES À PARIS

  RED CARPET SKIRT + KNIT JUMPER!!!!

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's, vooral leuk met de cactussen!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥