It's 24 hours of fashion's birthday!


Jeej! Vandaag viert mijn blog haar 3e verjaardag! Het is alweer 3 jaar geleden dat ik ben begonnen met mijn blog. Vooral vorig jaar was mijn hoogtepunt qua bezoekers, maar ik vind het eigenlijk niet zo erg dat ik het nu op mijn eigen tempo doe. Ik blog minder dan de twee jaar hiervoor maar voel me er stukken beter bij! Ondanks dat heb ik dit jaar ook weer veel bereikt met mijn blog. Ik ben Hunkemöller ambassador geworden, blog ik voor de webshop Beautiful Bijoux, word regelmatig benaderd om verschillende samenwerkingen te doen en ik ben nog steeds shop verslaafd. Haha! Aan dat laatste wordt gewerkt ;).

Door ervaring op te doen met het bloggen probeer je jezelf ook steeds beter te maken. Een Canon camera had ik al maar een mooie lens waarbij de achtergrond wazig is had ik niet. Deze had ik dus ook al snel aangeschaft! Ook zag ik steeds meer plekken waar het mooi zou zijn om mijn outfit's op de foto te zetten.
Ik heb even een aantal artikels op een rijtje gezet waarbij je mijn vooruitgang in het bloggen goed ziet!
1. Mijn eerste blogpost waarbij ik me voorstel
2. Mijn eerste outfitpost
3. Een outfitpost waarbij ik de achtergrond zelf wazig heb gemaakt (fail)
4. Mijn allereerste pers evenement
5. Een outfitpost waarbij mijn camera de achtergrond wazig maakte (vooruitgang!)
6. Toen ik nog steeds foto's achter het huis of in huis maakte, de kwaliteit werd wel steeds beter!
7. Een van mijn eerste outfitfoto's in de bossen...
8. ...Waar ik eigenlijk lekker in ben blijven hangen :)
9. Hoe mijn outfitfoto's er nu uit zien

Grappig om het zo op een rijtje te zetten, zo kom je nog eens dingen tegen die je al lang niet meer had gezien of stiekem was vergeten! Hopelijk mag ik nog jaren doorgaan met bloggen. Het kost veel tijd en vraagt veel van je maar dankzij mijn onregelmatige werktijden vind ik ook de tijd om het te kunnen doen. (respect voor de mensen met een fulltime job van 9 tot 5 ;)).

Volgend jaar ga ik ook samenwonen dus zullen er meer interieur artikelen komen. Ook maak ik weer een mooie reis naar Thailand waar jullie ook volop artikelen over zullen zien! En natuurlijk ga ik proberen weer volop outfitposts te maken in de bossen. Op naar jaar 4!

14 comments:

 1. Anonymous5.11.15

  Gefeliciteerd! 3 jaar alweer de tijd vliegt. Je hebt echt een prachtige vooruitgang geboekt waar je trots op mag zijn!

  ReplyDelete
 2. YAAAAY! Gefeliciteerd (en ik kan het me zo goed nog herinneren). Super leuk om zo even terug te blikken, wat een vooruitgang!

  En dat dingetje over interieur: DIKKE YAY! XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha leuk dat je het je nog kan herinneren! En jaaa, daar ga ik nu zelf steeds meer aandacht aan besteden, aan mijn eigen huisje! :)

   Delete
 3. Aah leuk zeg, om die vooruitgang te zien! Gefeliciteerd!!<3
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Woehoeee, gefeliciteerd met je blogverjaardag meid!

  ReplyDelete
 5. Yeah super leuk! Gefeliciteerd en dat we nog vele outfitposts in het bos mogen zien! :d

  ReplyDelete
 6. Leuk zeg! Gefeliciteerd mogen er nog vele jaren komen :)

  xo

  ReplyDelete
 7. Ah wat leuk al die artikelen zo op een rijtje!! Gefeliciteerd met je jubileum :D Ik ben benieuwd wat er gaat komen!! Als jouw toffe stijl ook terug komt in jullie huis, ben ik daar ZO benieuwd naar! Ik hou ervan, haha!

  - Saskia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die komt er zeker in terug!! Een jaar wachten duurt nog zooo lang..

   Delete
 8. Aahh gefeliciteerd! Je blogt alweer een lange tijd! Leuk om die vooruitgangen te zien, haha, zelf de achtergrond wazig maken (vind het toch best goed gelukt hoor!) X

  ReplyDelete
 9. Wat een feest! Van harte gefeliciteerd, virtual you! Well done, het is een hele prestatie om zo'n online diary trouw bij te houden. Ik spreek uit ervaring. Ik volg je al een tijdje en dit altijd met plezier. Geweldig te zien hoe je je ontwikkelt- eerste blogpost, eerste outfit.. Supertof! Keep up the good work girl en een fijn weekend!

  XO vanuit Malta,
  www.b-biche.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥