Fell in love with AutumnVest and shirt: Primark     Skirt and hat: H&M     Sneakers: Nike     Watch: Beautiful Bijoux
NL: Ik was nooit echt van de herfstkleurtjes. Paars, bordeaux rood, bruin, donkergroen etc. was niet te vinden in mijn kast. Maar deze herfst is daar verandering in gekomen. Ik ben een beetje verliefd geworden op deze donkere warme kleurtjes. Allemaal echte herfst kleurtjes! 
Toen ik dit vest bij de Primark vond was ik dan ook meteen verkocht. Hij is heerlijk dik, dit is denk ik mijn dikste en warmste vest! De mooie olijfgroene kleur is een nieuwe favoriet. Een kleur die je niet zo snel ziet! 
Wat vinden jullie van herfstkleurtjes in je kledingkast?

EN: First I didn't like Autumn colors in my wardrobe. I didn't had purple, bordeaux red, brown, dark green etc. in my closet. But this Autumn my color taste has changed. Now I fell in love with the tipical Autumn colors! 
When I found this vest at Primark I know I had to have it. It's the most beautiful, warmest and thickest vest I've got!
What do you think about Autumncolors in your wardrobe?

10 comments:

 1. This is beautiful my dear
  http://melodyjacob1.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit, ik hou wel van de herfstkleuren. De olijfgroene kleur van je vest vind ik erg mooi en staat je goed!

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuke outfit!

  ReplyDelete
 4. Beautiful:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 5. enorm leuke foto's meid wauw

  ReplyDelete
 6. Wauw hele mooie foto's!
  Xx
  www.laurencemagaly.com

  ReplyDelete
 7. Dat vest! Ooooh die moet ik ook hebben! Heb je hem pas gekocht? Als hij nog in de winkels hangt wil ik snel een keer gaan kijken. Gave outfit heb je weer!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa heb ik pas gekocht! Verwacht ook dat hij nog te koop is :) Dankjewel!

   Delete
 8. You only want the best technicians ipad repair in regina working on your electronic devices. Our highly skilled staff of technicians is true experts and will get your device working like new . More Read >>>>>>> http://canwestcellular.ca

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥