Chique de friemel
Dress: Esprit 

NL: Hoe was jullie weekend? Ik heb met Halloween een 90's feestje gehad met onderandere de Vengaboys, zooo leuk! Zondag was mijn moeder jarig en ben ik met mijn neefje, nichtje en mijn vriend de bossen in gegaan om mooie herfst spulletjes te zoeken. Super leuk! :)

Even iets totaal anders. Toen ik een paar jaar geleden (!) langs de etalages van Esprit liep viel mijn oog meteen op deze jurk. Ik ga normaal nooit naar Esprit maar deze jurk liet me niet los! Ik paste hem en kon het niet over mijn hart krijgen hem niet te kopen.. Ik heb hem eerlijk gezegd nog nooit aan gehad. Shame! Ik bewaar hem voor een speciale gelegenheid, wat dat dan ook mag zijn. Ondanks dat ik hem nog nooit aan heb gehad ben ik er nog steeds erg blij mee! En het werd eens tijd deze mooie jurk met jullie te delen. Omdat ik zo lang gewacht heb met het delen zal hij helaas ook niet meer te koop zijn hihi.. (ooops)
Hebben jullie ook een item in je kast liggen wat je bewaart voor speciale gelegenheden?

EN: A couple of years ago (!) I saw this dress and I couldn't get it out of my mind. When I went to the fitting room to try it on I felt in love with it! Honestly I never worn it. I keep it for special occasions. 
Do you also have an item you want to keep for special occasions?

11 comments:

 1. Heel mooi ook in combi met je hoedje :) XO

  ReplyDelete
 2. Wat een super leuke outfit weer =)
  Echt een prachtige jurk!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 3. De jurk staat je prachtig. Ik snap zeker waarom deze jurk je niet los laat. Is een prachtige jurk.

  ReplyDelete
 4. Super mooie jurk! Krijg het alleen een beetje koud bij het zien van je blote rug, haha :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha dat snap ik! Deze foto's waren gelukkig nog gemaakt toen het nog lekker nazomerweer was, begin vorige maand :)

   Delete
 5. Super mooie jurk! Ik heb er ook eentje al jaren in de kast hangen. Eén keer aangehad voor een outfit foto, haha. Dus misschien nu met de feestdagen..

  Liefs,
  Kiki | chicksaboutfashion.nl

  ReplyDelete
 6. Leuke jurk! Vind het een bijzonder kleurtje. Vind je hoed er ook heel tof bij staan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor je leuke reacties elke keer!! Lief! :)

   Delete
 7. Inderdaad een prachtige jurk, zonde hem zo lang in de kast te laten hangen, maar ken het scenario maar al te best ;) De kleur is prachtig, en staat je heel goed! Mooie foto's.
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 8. Praaachtige jurk!! Wat leuk dat je de Vengaboys hebt gezien!

  ReplyDelete
 9. Anonymous5.11.15

  Staat jou heel mooi ! Groet Edwin www.foto-edwin.nl

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥