My next adventure: Backpacking in ThailandNL: Joehoe, ik ga backpacken in Thailand! Samen met mijn vriend ga ik 3 weken rondreizen. Dit stond al hoog op onze bucketlist, nu gaan we het in februari gewoon doen! We hebben alleen nog de vlucht geboekt, alles wat we daar gaan doen weten we nog niet precies. We hebben al een optionele reis in gedachte, maar alle tips zijn welkom! Ook ben ik op zoek naar tips voor een backpack reis. Heb jij hier ervaring mee? Laat het me weten :)

EN: Yes.. I'm going to backpack in Thailand! Together with my boyfriend we are going to travel through Thailand for three weeks. We have to figure out what we want to see and what we need to know for a backpack holiday. Do you have backpack/Thailand experiences you want to share with me? Let me know! :)

18 comments:

 1. IK BEN ECHT ZO JALOERS OP JE! Gewoon alweer een supertof avontuur! XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi! Als het kan moet je gewoon gaan ! :) Altijd opzoek naar nieuwe avontuurtjes

   Delete
 2. Wauw wat een plaatjes! Ziet er prachtig uit! (En nee, ik heb geen backpack tips hahah)

  ReplyDelete
 3. Aaah wat gaaf dat je dit gaat doen ik ben jaloers! Ik ben paar jaar terug in Thailand geweest en het is geweldig. Vooral de erawan watervallen vond ik zo mooi! Wij gingen niet echt backpacken maar hadden ook niet alles van te voren geboekt, via booking.com hebben we soms het volgende hotel gekozen. Als je naar chiang mai gaat is Banthai Village prachtig om te verblijven :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah dankjewel! Ik ga de watervallen even opzoeken! Helaas redden we het niet als we ook nog helemaal naar het noorden gaan dus helaas ga ik Chiang Mai niet zien :(

   Delete
 4. Wat gaaaaaf! Echt een avontuur. Ik heb zelf nog nooit gebackpackt maar ben nu al benieuwd naar je verhalen en foto's! :) x

  ReplyDelete
 5. Anonymous14.10.15

  Wauw, superleuk! Prachtige foto's!

  ReplyDelete
 6. Het is zo'n gaaf avontuur :-D Ik zou van tevoren uitstippelen wat je graag wil zien en hoe lang je op sommige plaatsen wil blijven. Ik zou niks van tevoren boeken! Als een plaats tegenvalt, kun je zo weer verder reizen en als een plaats juist te mooi is, kun je er wat langer blijven! :-) Chang Mai is trouwens echt prachtig! Maar de eilanden in het zuiden ook! :-) Phuket zou ik overslaan, omdat het daar echt mega toeristisch is en ik weet niet of je daar blij van moet worden?!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor je tips! We willen alleen Bangkok en een floating hotel boeken zodat we zeker weten dat we daar een plekje hebben, de rest doen we daar inderdaad :) Phuket willen we ook niet bezoeken! Mijn vriend had al gezien dat het daar veel te toeristisch is, dat willen we echt niet! :)

   Delete
 7. Dat lijkt mij een super fijn avontuur, maak maar veel foto's als je daar bent. Misschien eens vragen in een facebookgroep? Daar zitten vast wel een paar travel blogs. :)

  ReplyDelete
 8. Wat suuuuper gaaf! Ik heb helaas geen ervaringen om te delen, maar wens jullie alvast veel plezier (ook met de voorbereidingen) X

  ReplyDelete
 9. Nice post!
  Greetings,

  http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 10. OH WAT GAAF! Dat wordt vast een geweldige reis. Heerlijk eten, cultuur snuiven, niet aan morgen denken.. fantastisch vooruitzicht. Kan niet wachten op je foto's!

  Liefs
  Fonny
  http://www.eleventh-eleven.com

  ReplyDelete
 11. Anonymous16.10.15

  SUPER GAAF!

  ReplyDelete
 12. je zal echt fantastische dingen zien en beleven .. benieuwd naar de beelden die je ons achteraf zal tonen !

  http://seeyouatnine.blogspot.be

  ReplyDelete
 13. Such an awesome travel!! One suggestion for the travel packing is definitely to put me in the backpack haha I'd like to visit it so bad!
  Hope you have an awesome time there :)

  http://pollyalba.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. Ahhh wat tofff!!! Ik heb hier zelf helaas geen ervaring mee, maar ik kan me voorstellen dat je er erg veel zin in hebt en dat het een super mooie reis wordt. Ik ben NU al benieuwd naar je foto's! :)

  - Saskia

  ReplyDelete
 15. Wat leuk dat je dit op de planning hebt staan! Ik ga in het voorjaar ook, dus ben dan benieuwd naar al jouw reisverslagen hihi. X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥