Interior idea's: Green, bohemian and 70's
NL: Als je gaat samenwonen is er niets leuker dan interieurideeën opdoen. Hoe mooi zijn deze plaatjes! Zoals je ziet hou ik erg van groen, bohemian en een tintje 70's. Ook vind ik de industriële stijl erg mooi. Ik denk dat ons huisje een mengelmoesje van deze stijlen zal worden. Ik kan niet wachten tot volgend jaar als we verhuizen en beginnen aan ons nieuwe hoofdstuk!

EN: I'f you're going to live together in your first house, nothing else is more fun than searching for some interior inspiration. As you can see I love green, bohemian and the 70's. I'm also a big fan of the industrial look. I think our new home is going to be a mix of these styles. I can't wait to next year, when we move on to our new chapter!

8 comments:

 1. oh yes i love this!!!!!

  ReplyDelete
 2. Aah wat toevallig, ik heb ook een interieur artikel in de planning staan waar deze stijl ook (deels) in terug komt. Love it!
  En het lijkt mij ook zo leuk om je eigen huisje in te kunnen richten!!

  ReplyDelete
 3. Oeh erg mooi! Die lijsten op de eerste foto zijn echt heel gaaf...<3

  ReplyDelete
 4. Heel mooi! Ik heb fan!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 5. Mooie stylen en zeker als je gaat samenwonen. Dat is een fijne en gezellige tijd.
  Wij hebben ook houten meubels. :)

  ReplyDelete
 6. De bohemian en industriële stijl matchen goed! Mooie inspiratiefoto's.

  ReplyDelete
 7. Jaa supermooi allemaal!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥