From Summer to Autumn dress

Dress: H&M     Jacket: Mango     Ring: Beautiful Bijoux

NL: Deze jurk is een heerlijk zomerjurkje door de vrolijke kleur en het heerlijke falddergehalte. Maar nu de zomer voorbij is wil ik hem nog steeds blijven dragen! Hij past dan ook prima bij de herfst door de mooie gele kleur. Geel is trouwens niet echt een kleur waar je mij snel in zou zien maar bij deze jurk vergat ik het feit dat het echt geel was. De print liet mij er al voor vallen! Zomer items kunnen dus ook makkelijk gedragen worden in de herfst/winter zolang je het combineerd met een fijne jas of een heerlijk dik vest. Hebben jullie ook van die items die je het liefst het hele jaar door draagt?

EN: This dress is a typical Summer dress because of the happy colors and the shape of it. But now the Summer is gone and Autumn is here I still wanted to wear this dress! I think it fit's perfect with the yellow and orange autumn colors of the nature. As long as you combinate it with a jacket or big warm vest. Do you also have items you want to wear all year long?

15 comments:

 1. Jurkjes draag ik het hele jaar door haha, kan prima! :D Dit is zo'n mooi jurkje!
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Heel erg mooi, ook prachtige foto's!

  ReplyDelete
 3. Dit jurkje kan prima in de herfst! XO

  ReplyDelete
 4. super look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een leuke jurk!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 6. Ik vind het een prachtige jurk! De kleur geel staat je eigenlijk super mooi! :-) Ik draag graag zwart, veel zwart hihi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 7. Ik draag mijn kleedjes ook doorheen de seizoenen :) mooi gecombineerd!
  Naomi, x

  ReplyDelete
 8. Aaah super leuk! Sommige items zou ik wel het hele jaar door willen dragen, maar dat gaat helaas niet altijd, haha :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helaas kunnen we niet heel het jaar door in shorts rondlopen nee :( ;P

   Delete
  2. Awesome dress. great job of putting this outfit together :)

   http://dreamland1234.blogspot.si/

   Delete
 9. lovely outfit and background! :)

  lu | coco and louis

  ReplyDelete
 10. Mooi jurkje en staat je erg goed! Zelf draag ik ook graag zomerjurkjes het hele jaar, in de herfst winter draag ik ze dan met een panty.

  ReplyDelete
 11. Echt een mooi jurkje, je hebt het ook mooi gestyled. Ik draag ook jurkjes heel het jaar door !

  xxx
  bisouspriscilla

  ReplyDelete
 12. Mooie jurk, het staat je heel goed. Ondanks de kleur zou ik deze jurk ook wel durven dragen. :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥