DIY: Minituintje met cactusjes, vetplantjes en kringloop items

Ik heb weer een DIY voor jullie! Bij de kringloop vond ik twee leuke potjes. Een oud bloempotje en een snoeppot. Ik vond het leuk om deze twee te vullen met plantjes! En natuurlijk heb ik hiervoor mooie cactussjes en vetplantjes gekozen.

Wat heb je nodig: Potgrond, als je geen vieze handen wil: handschoentjes, mooie glazen potjes en plantjes die bij elkaar passen. Ik heb deze van de Intratuin, hier kosten ze bijna allemaal 1 euro. Super prijsje! Ik heb denk ik een half uur staan zoeken en matchen totdat ik bij deze matches uit kwam. Dit gebeurt er met je vinger wanneer je constant langs een cactusje af gaat, haha! Gelukkig voelde ik er niets van, het waren zulke dunne stekeltjes!

Ik ben super blij met mijn zelfgemaakte inimini tuintjes. Bij de kringloop vind je de leukste spulletjes, neem eens een bezoekje! Toen ik de snoeppot zag staan bedacht ik me dat het super leuk zou zijn om er plantjes in te doen. Ik heb vorige week zelfs een koffiepot mee naar huis genomen waar ik ook een plantje in ga zetten. Denk creatief!
Wat vinden jullie van deze DIY?

5 comments:

 1. WOOW je vinger is een mini cactus geworden, hahahaha! Maar wat een onwijs leuk idee! XO

  ReplyDelete
 2. oh die stekeltjes in je vinger. Krijg er een beetje kriebels van. Leuke diy heb je gemaakt.

  ReplyDelete
 3. AWW dit is wel echt heel schattig, wat een leuk projectje :)
  x

  ReplyDelete
 4. Heel cute!! Het hele opzetje (met de lijsten) staat erg leuk.

  Liefs fonny
  eleventh-eleven.com

  ReplyDelete
 5. Looks amazing, I just wanna to know more about this, thanks for sharing baby!

  http://blamod.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥