Sneak peek


NL: Heerlijk om zo door de bossen te huppelen, haha! Je wil niet weten hoe ik deze foto gemaakt heb.. Statief met de camera klaar, timer aan en rennen naar het plekje waar ik op deze foto sta. Ondertussen neem ik aan mijn broek een frambozenstruikprikkeltak mee die ik er naderhand af moet pulken.. Ha! Een heel avontuurtje zo, foto's maken in de bossen.

EN: I love to hop around in the forest, haha! You don't want to know how I made this picture.. Tripod with my camera ready, timer on and run to the place where I want to be on the picture. Meanwhile I take some twigs with me, sticking on my pants.. Ha! It's one big adventure to take pictures in the forest.

14 comments:

 1. Oh, wat gaaf dat je dat hebt gedaan zeg!! Ik ben al benieuwd naar de rest van de foto's. Deze is in ieder geval al erg geslaagd!

  ReplyDelete
 2. ahahah, geweldig! Hoe heb je goed scherpgesteld dan? Met een afstandsbediening?
  Het is echt een mooie foto geworden!

  Ik ga voor fotografie ook een zelfportret in het bos maken, dus ik vond het extra leuk dat ik deze post tegenkwam, haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha leuk dat ik je aan het lachen heb kunnen maken, het klinkt ook erg klunzig ;P. Ik stel scherp op een voorwerp waar ik precies naast ga staan, in dit geval de boom waar ik naast sta. Zoals je ziet is die net zo scherp als mijzelf! En dan.. rennen!! Haha!

   Delete
 3. Hahahah geweldig om het verhaal te weten van de 'making of'. Maar wel mooie foto! XO

  ReplyDelete
 4. Hahaha ik zie het gewoon voor me! Zou helemaal grappig zijn als er dan weer wandelaars of fietsers voorbij kwamen! :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha nou, dat was dus ook zo! Een man met zijn hond, genant haha

   Delete
 5. Oh haha ik zie het ook al helemaal voor me! Ik ben er zelf ook altijd zo verschrikkelijk onhandig mee. Ik heb ook wel eens dat ik als ik de timer aanzet en dan eenmaal op het plekjes sta dat de camera er niet eens meer staat. Mooie foto heb je gemaakt!

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 6. Wow, je zou niet zeggen dat deze foto met een statief is gemaakt. Ben benieuwd naar de rest! x

  ReplyDelete
 7. Wauw, echt een mooie foto!

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige foto! Ik herken de situatie helemaal haha ♥

  ReplyDelete
 9. Klinkt als een gaaf avontuur in het bos :D En erg herkenbaar ook haha!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 10. Hahah, ik zie het helemaal voor me. Maar niks aan de foto te zien hoor, prachtig zoals altijd!

  ReplyDelete
 11. Haha beautiful photo, it was worth it :)

  http://pollyalba.blogspot.de/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥