Sneak peek


NL: Hier een sneak peek voor de outfit van maandag! En ik heb wat leuke nieuwtjes :). Ik heb afgelopen woensdag samen met mijn vriend een ticket naar THAILAND geboekt!! Wohoo! Degene die me volgen op Instagram wisten er al van. We hebben alleen de heen en terugreis, de rest moeten we nog uitzoeken en eventueel boeken. We gaan dus 3 weken backpacken, spannend! Als je er al ooit geweest bent en tips hebt: laat het me weten!
Ook ben ik samen met een andere blogger uitgekozen om samen te werken met de webshop Qoet, waar ik laatst een berichtje over heb geschreven. Jullie kunnen hier dus binnenkort nieuwe artikels van verwachten!
Fijn weekend :)

EN: Here you see a sneak peek of next monday's outfit! And I've got some fun news :). Last wednesday me and my boyfriend booked a trip to THAILAND!! The ones who follow me on Instagram already knew. We only booked the tickets, so it's a suprise what we're going to do. We are going to backpack for 3 weeks :) If you have tips: let me know!
The next fun news: They choose me together with an other blogger to collaborate with the webshop Qoet! So you can soon expect some posts about it.
Have a nice weekend :)

13 comments:

 1. Tof dat jullie samen naar Thailand gaan zeg, lijkt mij een hele beleving!

  ReplyDelete
 2. Wauw wat gaaaf, backpacken in Thailand!

  ReplyDelete
 3. Ohhh Thailand, wauw!! Ben heel blij voor jullie, lijkt me zo'n prachtig land!
  Leuke sneak peek al, ben alvast benieuwd naar de volledige look.
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 4. Amazing! I wanna go to Thailand... I just booked a little trip Bogota, Colombia :D

  Lu

  ReplyDelete
 5. Wauw, wat gaaf dat je naar Thailand gaat :-D Drie jaar geleden ben ik er ook twee maanden geweest om te backpacken. Het is echt een geweldig en prachtig land! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 6. Anonymous6.9.15

  Super, en naar Thailand, echt keileuk!

  ReplyDelete
 7. Wat vet dat je naar Thailand gaat! Ik ga over drie weken, aaaah. Als ik terug ben kan ik je vast wel wat tips geven, haha. Wanneer ga je?

  ReplyDelete
 8. Wat gaaf dat jullie naar Thailand gaan! Backpacken lijkt me zo leuk! ♥

  ReplyDelete
 9. Wat gaaf dat je weer naar zo'n mooi land gaat! XO

  ReplyDelete
 10. Aah, super gaaf! Echt mega tof dat je er naartoe gaat!

  ReplyDelete
 11. Ik ben alvast nieuwsgierig naar de nieuwe outfit.

  ReplyDelete
 12. ahhhh... Thailand is such a beautiful country with beautiful culture, beaches are great too!!! You;ll love it!
  http://sepatuholig.blogspot.com
  instagram.com/grace_njio

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥