Layered necklace
Necklace: Ikbensieraden.nl     Blouse: Primark

NL: Layered necklaces heb je veel gezien deze zomer. Ik vind het zelf heel leuk om verschillende kettingen bij elkaar te combineren, maar je hebt ook kettingen die van zichzelf al gelayerd zijn! Zoals deze leuke goudkleurige ketting. Hij is subtiel en erg leuk te dragen bij een top met een decolleté. 

EN: You saw them a lot this Summer: layered necklaces. I like to match some different necklaces together but you also wear a necklace who is already layered! What do you think about this one?

6 comments:

 1. Oeh heel mooi, ik houd van die layered necklaces. Deze is perfect!

  ReplyDelete
 2. Die is mooi! Vooral de korte met het hamsa handje! :)

  ReplyDelete
 3. Wauw, ik vind 'm heel mooi!!

  ReplyDelete
 4. Wat mooi! Staat ook mooi bij je oorbellen! XO

  ReplyDelete
 5. Ik vind het ook zo mooi :)!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥