Hunkemöller: Hoe match je je lingerie?

HKM mode3



NL: Als Hunkemöller ambassador heb ik een blog voor Hunkemöller geschreven. Hierin laat ik zien hoe je je lingerie het beste kunt matchen en wat de trends zijn voor de komende herfst en winter. Wil je meer van dit bericht zien? Kijk dan op de blog van Hunkemöller!

EN: As a Hunkemöller ambassador I wrote an article about how to match your lingerie. If you want to see more you can visit the blog of Hunkemöller. Sorry guys, it's a Dutch article! 


Lingerie is belangrijker voor een outfit dan je eigenlijk in de gaten hebt. Het geeft je lichaam net wat vrouwelijkere vormen en laat dat in je kleding naar voren komen.  Het laat je stiekem ook wat meer stralen wanneer je je mooiste lingerie draagt. Je voelt je sexy! In deze collages wil ik jullie laten zien hoe je lingerie kunt matchen met je kleding en laat ik zien wat de trends zijn voor de komende herfst/winter.In de collage hierboven zie je wat mooie donkere kleuren bij elkaar. Zelf vind ik grijs een hele mooie kleur om te dragen, je kunt het tenslotte ook overal mee combineren! Donker blauw en smaragdgroen ga je vaak terug zien in de komende herfst en winter. En ja, stiekem mag je lingerie ook matchen met je kleding/accessoires! 

HKM mode 2

Afgelopen zomer was de zomer van de Bohemian trend waaronder de off-shoulder en de high-neck tops vielen. Komende winter kun je ze nog lekker blijven dragen, deze trend blijft zich nog eventjes voortzetten. Vooral de 70’s trend zal je veel gaan zien de komende herfst en winter.

Bij een off-shoulder en een high-neck topje zijn de bandjes van je BH altijd zichtbaar. Daarom is het fijn om een strapless  BH in je kledingkast te hebben. Ikzelf heb de basic variant waar ik erg tevreden over ben! Ik kan hem overal onder dragen zonder dat je hem ziet zitten. Als je niet zo van basic houdt heeft Hunkemöller ook nog andere mooie varianten. 


HKM Winter outfit

Vorig jaar zag je al volop hoedjes. Deze zijn in de zomer ook nog veel gedragen maar nu mogen de strooien hoedjes weer vervangen worden voor de fijne wollen varianten.  Durf te dragen! Ze maken een outfit net wat specialer.
Vorig jaar was het jaar van de bralettes, dit jaar doen we nog graag mee aan deze trend. In de zomer waren ze lekker luchtig en licht voor de warme zomerdagen, in de winter zijn ze heerlijk om te dragen onder een lekker loszittende trui. Ik heb er zelf ook een aantal en neem ze graag mee naar mijn winter garderobe!

10 comments:

 1. Dat eerste lingerie setje is mooi!

  ReplyDelete
 2. Mooie combinaties! Krijg echt zin om te shoppen hierdoor hah.

  ReplyDelete
 3. Die kledingcombinatie van de laatste foto vind ik echt geweldig! Ik wil al heel lang een bralette uitproberen, maar ik heb tot nu toe nog geen mooie kunnen vinden. Deze vind ik wel gaaf! Volgende week maar eens langshoppen bij Hunkemöller haha :) Liefs

  ReplyDelete
 4. Die bralette is zooo pretty! En zo'n strapless bh blijft handig voor onder de mooie 90s halter topjes :)

  ReplyDelete
 5. Die lange grijze trui is prachtig. ideaal voor deze herfst al.

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie combinaties! Ik vind de eerste vooral leuk

  Xxx

  ReplyDelete
 7. Wauw, de bralette! Mooie combi's heb je gemaakt, lekker herfstig :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous20.9.15

  Wauw, mooi gemaakt!

  ReplyDelete
 9. Erf sexy lingerie, een top tip voor Kerst.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥