Bohemian palazzo pants


Palazzo pants: Boohoo     Top & Hat: H&M     Sandals: Old ones     Bag: Primark     Necklaces and gemstone ring: Beautiful-Bijoux     Rings; Bali souvenir and Market

NL: Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne losse broek. Ik had er al een aantal gepast maar ze waren het allemaal net niet. Toen vond ik deze bij de sale op Boohoo.com. Ik gokte het er op en had hem besteld. Toen hij eenmaal op de deurmat lag en ik hem aangepast had was ik er helemaal blij mee! De kleur, print en de pasvorm, hij zit zo fijn :). Al zijn veel mensen geen fan van deze broek, mijn zusjes vonden het helemaal niets. Af en toe moet je durven iets te dragen wat andere niet zo snel zullen kopen, zolang je het zelf maar mooi vindt! Wat vindt jij van de palazzo pants? 

EN: I was searching for some loose trousers for quit a while. I found this one in sale at Boohoo.com. I was so happy when I received it! My sisters didn't like it. I think you have to dare to wear something not everyone likes. As long as you like it yourself! What do you think about this palazzo pants? 

20 comments:

 1. Wauw, echt cool je broek! Leuke (en goedkope) dingen kun je toch op Boohoo vinden, ik moet daar echt nog eens bestellen, hihi.

  ReplyDelete
 2. Anonymous1.9.15

  staat je heel goed en boohoo is echt een leuke site!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke outfit weer =)
  Erg mooie sieraden!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 4. Echt een leuke broek!

  xo

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke outfit! <3

  ReplyDelete
 6. Ja geweldig de palazzo! Het zit heerlijk ook. Jammer dat het niet forever summer kan zijn in NL ;-)

  Liefs Fonny
  Eleventh|ELeven

  ReplyDelete
 7. super look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 8. Aah wauwie die broek is zoo mooi!

  ReplyDelete
 9. Anonymous1.9.15

  Wauw! Superleuke outfit

  ReplyDelete
 10. Nice! En het klopt helemaal wat je zegt: draag wat je zelf mooi vindt :-)

  ReplyDelete
 11. Staat je echt super mooi! Draag gewoon lekker wat je wil, ik heb al zoooo vaak opmerkingen gekregen van m'n zus, en dat mag je je echt niet aantrekken :)
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 12. haha mijn familie en vriendin zijn het ook niet altijd eens met mijn keuzes! :-P Ach ja, zo lang je er zelf maar blij mee bent inderdaad! Ik vind hem heel tof, net als je kettingen. En wat een prachtige foto's!!

  ♥♥♥ Saskia

  ReplyDelete
 13. De broek staat echt onwijs goed bij je! Je kan het hebben! XO

  ReplyDelete
 14. Anonymous2.9.15

  Mooi! Dit staat je echt prachtig! Geweldige foto's ook <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 15. Wauw wauw wauw! Alles aan deze outfit klopt! Ik vind de broek fantastisch en de sieraden zijn ook prachtig!

  ReplyDelete
 16. Echt een prachtige outfit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 17. Wat een prachtige foto's! Het staat je echt prachtig!

  ReplyDelete
 18. Mooie foto's en de broek is prachtig.
  Oh die ketting wil ik gewoon hebben

  ReplyDelete
 19. Wat een prachtige broek. Die sieraden zou ik zelf ook kopen denk ik. Mooie foto's!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥