The 'sort of' maxi skirt

Top: Bershka     Skirt: H&M     Shoes: Shoedate     Backpack: Market     Metallic tattoo's: Beautiful-Bijoux     Ring: Bali

NL: Ik had al eens een zwarte maxi skirt (zonder split) maar droeg hem eigenlijk nooit. Ik vond hem net niet leuk genoeg om te combineren en hij stond niet erg mooi. Vooral als ik ermee liep dan bleef hij tussen mijn benen hangen. Met deze rok is dat helemaal niet het geval! Hij voelt als een kort rokje omdat hij 2 splitten aan de zijkant heeft en hij valt heel soepel. Eigenlijk is het net of je een kort rokje aan hebt ;) 

EN: Once I had a black maxi skirt (without split) but it didn't fit me that well, I didn't like to wear it. It was hard to combinate and the fit wasn't that nice. The skirt on the picture is the opposite of my old skirt! It's easy to combinate and the fit is perfect. It's just like you are wearing a short skirt because of the splits ;)

13 comments:

 1. Anonymous17.8.15

  Wauw, superleuke outfit, en je hand wauw!

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke outfit weer =)
  Je rok is echt heel leuk!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 3. Wat gaaf dat hij ook zo doorzichtig is! Leuke outfit :-)

  ReplyDelete
 4. Supermooie rok!

  ReplyDelete
 5. Supergave rok! Ik vind je accessoires ook zo pretty<3
  X Emma

  ReplyDelete
 6. nice bag
  new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/08/dreyfuss-latte-sunglasses.html

  ReplyDelete
 7. Supertoffe rok, ik zou er persoonlijk wel een langer onderrokje onder dragen. En mooie tattoos op je hand! Lijkt me leuk voor festivals.

  ReplyDelete
  Replies
  1. klopt, vind ik zelf ook prettiger. Dit onder rokje zit vast aan de rok, zit er aan te denken hem er af te knippen en een gewoon zwart rokje er onder te dragen ;)

   Delete
 8. Wat een prachtige outfit! Ik vind je sieraden en tattoos trouwens onwijs gaaf!

  ReplyDelete
 9. Die rugzak is zo leuk!! En die flash tattoos staan je ook echt!

  ReplyDelete
 10. erg leuk - ik hou ook van dit soort semi-transparante rokken. Perfect wanneer je benen nog niet echt dat zomerbruine kleurtje hebben of een dagje in de stad (dan loop ik niet meteen met een mini)
  En gecombineerd met leuke sneakers, top !

  Dominica
  http://seeyouatnine.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥