Qoet

Qoet: Boho chick

Hou jij ook zo van verschillende stijlen? Ik draag graag verschillende items en probeer er dan altijd in het totaal een leuke outfit mee te maken. Bij een outfit horen altijd leuke sieraden en accessoires. De webshop Qoet heeft veel sieraden en accessoires in verschillende stijlen. Om een beetje een indruk te geven heb ik drie verschillende outfits in elkaar gezet met items van de webshop. Onder elke outfit vind je de link naar de items!

De outfit hierboven is geheel in Boho stijl. Wat vinden jullie van bijvoorbeeld het leuke tasje en de prachtige oorbellen?Qoet: Cool GirlDeze outfit is voor de stoere chicks onder ons. Ik ben gek op statement necklaces als echte eyecatchers. Ook ben ik weg van deze stoere clutch!Qoet: Beach lover

Necklace     Clutch     Bracelet

Hoe leuk is deze vrolijke clutch? Wat een heerlijke stofjes en details. Ook de ketting en de armband geven een leuke relaxed look aan deze beach look. (Love this bikini big time!)

Neem snel een kijkje op de webshop van Qoet voor al deze leuke sieraden en accessoires! Wat is jullie favoriete look?

5 comments:

 1. Outfit 1 en 2 zijn echt super! ;)

  ReplyDelete
 2. Oh wat leuk gedaan zeg, die drie verschillende stijlen! Ik ben grote fan van het tweede setje! Prachtige juwelen ook inderdaad.
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke combinaties!! Vooral de eerste spreekt me erg aan :)

  ReplyDelete
 4. Ik vind alle drie de combinaties erg leuk! Nummer 2 zou ik zelf het snelst aantrekken, maar de andere zijn ook super leuk. Wat zijn triangl bikini's toch prachtig ♥

  ReplyDelete
 5. Superleuke combinaties! De cool girl look spreekt mij persoonlijk het meeste aan!

  X Sara

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥