Dungaree girl


Dungaree: Bershka     Top: Primark     Espadrilles: Promiss     Headband: Beautiful-Bijoux

NL: Daar stond ik dan, in de sloot achter ons huis foto's te maken. Ik heb hier nog nooit vaker foto's gemaakt maar wat vind ik dit een leuke plek! Het is een sloot die niet echt begroeid is en waar geen water doorheen loopt. Ideaal dus om foto's te maken! Er is ook nog eens een prachtig stukje natuur en het is er rustig. Hier zul je vast en zeker nog vaker foto's van terug zien! 

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke tuinbroek. Ik vond de korte tuinbroeken ook leuk maar deze kun je alleen aan als het warm weer is. Ik zocht dus al een tijdje naar een lange en vond hem bij Bershka! Ik vind het een leuke sportieve en een beetje kinderlijke look geven op een positieve manier :) Ondeugend is denk ik het goede woord. 
Wat vindt jij van de tuinbroeken trend?

EN: I found a new place to take my outfit pictures: in the ditch behind our house! I love this little place. It's quit, there is a beautiful piece of nature and it's near home. I think you can find me more often at this place shooting some outfit pictures! 

About the outfit: I was searching for a while to a cute dungaree. I found this one at Bershka! I think a dungaree looks sportive and a bit childish in a good way. 
What do you think about the dungaree trend?

18 comments:

 1. lovely
  http://melodyjacob1.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Leuk je topje! En tof zeg, je tatoeages.

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie foto's heb je gemaakt. Die schoenen zijn leuk seg.

  ReplyDelete
 4. jeeej ik zag van deze outfit al een foto op insta voorbijkomen, wat zie je er toch weer leuk uit!
  x

  ReplyDelete
 5. Ik vind het een leuke fotoreportage geworden. En die tuinbroek staat je goed.

  Huisvlijt

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's. Jij hebt altijd mooi natuur op jouw foto's.

  ReplyDelete
 7. Ik vind het een leuke trend! Heb alleen zelf de perfecte dungarees nog niet gevonden. Of ik wil 'm toch niet, omdat ik niet zo van spijkerstof houd en dan ben je eigenlijk helemaal in spijkerstof, haha. De top die je eronder hebt is trouwens heel mooi!

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 9. Toffe outfit, leuk gecombineerd! Ik heb dezelfde top van H&M, vind hem super fijn! En je tatoeage blijft ontzettend gaaf zeg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uh, van Primark bedoel ik natuurlijk, oeps ;-).

   Delete
 10. Hi there my dear! I just want to ask if we can follow each other on GFC?

  Please leave a comment on our blog!

  http://kstylick.blogspot.com

  You can also follow us on Facebook and Instagram.

  https://www.facebook.com/Kstylick
  https://instagram.com/kstylick/

  we will follow you back! XOXO

  Korean Fashion

  ReplyDelete
 11. Prachtige foto's! Je ziet er fantastisch uit; ik vind je outfit onwijs leuk!

  ReplyDelete
 12. Anonymous26.8.15

  Super mooie outfit en foto's!

  ReplyDelete
 13. Super toffe outfit! En wat ben ik verliefd op je tattoeages, waaaauw. :D

  ReplyDelete
 14. Die tuinbroek staat je heel goed!

  xo

  ReplyDelete
 15. Wat een stoere outfit! Ik hou van dungarees! Echt mijn favoriet en ik moet er zeker nog één scoren. Gafe tatoeage trouwens. Liefs!

  ReplyDelete
 16. Heel leuk en ik vind je tattoo echt zo mooi <3

  ReplyDelete
 17. Heel leuke outfit! Speels en stoer tegelijk!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥