Interior inspiration: Kitchen

NL: In dit vorige bericht over interieur konden jullie lezen dat ik ga samenwonen! Als je gaat samenwonen mag je nadenken over de inrichting, wat mij betreft het leukste van het proces! We zijn al naar wat keukenwinkels geweest om inspiratie op te doen, maar vooral Pinterest geeft mij de meeste inspiratie. Het mooie aan een keuken vind ik een wat industriële look zoals de peertjes boven een wastafel, de mooie kast en grote lamp op het plaatje hierboven en de prachtige ijzeren details.

EN: In my last inspiration post you could read we bought a house! The funniest thing about buying a house is to find some interior inspiration. As you can see I love to put an industrial touch into the kitchen. I love the little lights and iron details!

14 comments:

 1. Zó zó zó gaaf! Ik hou helemaal van deze stijl :-)

  ReplyDelete
 2. Wat een gave inspiratie!! Nu wil ik een eigen huisss x

  ReplyDelete
 3. Echt heel tof! Ook helemaal mijn stijl
  X Annabel

  ReplyDelete
 4. Dit is echt helemaal mijn stijl, prachtig! ;)

  ReplyDelete
 5. Wat een gave inspiratie!!

  ReplyDelete
 6. Als ik dit soort foto's op Pinterest zie wil ik altijd gelijk een eigen huisje hebben :)

  xo

  ReplyDelete
 7. Leuk dat je gaat samenwonen! Ik zit zelf op dit moment ook middenin het proces en vind het super spannend. Maar het is ook echt heel erg leuk :-).

  ReplyDelete
 8. Wauw! Ziet er echt super tof uit! x

  ReplyDelete
 9. Tegen zo'n keuken zou ik ook geen nee zeggen! Wat een prachtige stijl is dit, ben ik ook fan van!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 10. Wauw, precies de stijl die ik leuk vind! Love it!

  ReplyDelete
 11. Wauw, echt prachtig zeg!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 12. Oeh wat een leuke inspiratie echt super!

  ReplyDelete
 13. Zo leuk dat jullie een huis hebben gekocht! Hele mooie inspiratie dit :)

  ReplyDelete
 14. Wauw dit is zo mooi :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥