ForestfestivalTop: Coolcat     Shorts: H&M     Kimono: Shein     Shoes: Shoedate

NL: Joehoe, het is weer bijna festival tijd! Komend weekend ga ik naar Solar. Heel veel zin in! Ik zocht al voor de zomer een leuke kimono voor het festival seizoen. Ik kon maar geen leuke vinden en had het eigenlijk al een beetje opgegeven. Ik heb eens gezegd dat ik nooit meer iets bij Shein.com (Sheinside) ga kopen (te lezen in dit artikel) maar kon het toch weer niet laten te spieken op de site. Hier hadden ze vast een mooie kimono! En ja, dat hadden ze. Ben erg blij met mijn aankoop! Hij valt niets tegen vergeleken met mijn vorige bestelling van de webshop. Bij deze outfit heb ik hem om mijn middel geknoopt. Als het dan frisser wordt in de avond trek ik hem aan zoals hij bedoeld is, hihi. Er komt nog een outfit post meer over deze kimono waar ik hem normaal aan heb dus stay tuned!

EN: Yes, almost time for my next festival! Next weekend I'm going to the Dutch festival 'Solar'. Can't wait! Earlier this year I was searching for the perfect kimono but that wasn't a succes. Until I was searching on Shein.com. Now I'm very happy with my new Kimono! During a sunny day you can wear it like I do at these photo's and in the evening you can wear it the normal way. I made some more new outfit pictures with this kimono so stay tuned!

14 comments:

 1. so cool
  new post:
  http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/07/dream-but-do-not-sleep.html

  ReplyDelete
 2. Absolutely gorgeous photos! :)

  http://dreamland1234.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 4. Wat een mooierd, die wil ik ook wel! Leuke foto's ook :)

  ReplyDelete
 5. Wauw, hele leuke outfit! Ben verliefd op de kimono haha. Veel plezier op Solar! XO

  ReplyDelete
 6. Great look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 7. Ik zag dit al voorbij komen. Wat een super leuke look!

  xo

  ReplyDelete
 8. Woee wat een toffe locatie voor foto's (krijgt beelden in haar hoofd van mogelijke foto's om daar te maken haha) !! Je outfit is heel leuk!

  ReplyDelete
 9. Hele leuke kimono (voor zover ik kan zien hahah)! :D

  ReplyDelete
 10. Wauw die kimono!!! Echt een leuke outfit! :)

  ReplyDelete
 11. Wauw, wauw, wauw. Wat een prachtige kimono!!! Hele leuke outfit ♥

  ReplyDelete
 12. Wauw, dit outfit heeft echt een leuke vibe! Heel mooi.

  ReplyDelete
 13. Wauw, dit is echt een prachtige look!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 14. Echt een heel leuke kimono! Staat ook erg leuk zo geknoopt vind ik! Perfect voor een festival!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥