Bohemian festival lookVest: DIY     Top: Bali     Shorts: H&M     Jewelry: Beautiful-Bijoux

NL: Ik vind het heerlijk om kettingen te layeren! Je kunt ze ook 'kant en klaar' kopen, maar verschillende kettingen zelf bij elkaar matchen is natuurlijk veel leuker. Geeft een heerlijke boho festival uitstraling. Het vestje heb ik vorig jaar zelf gemaakt, deze kun je vinden in mijn DIY pagina.
Ik krijg ook vaak de vraag waar ik deze leuke gehaakte top vandaan heb. Hij komt uit Bali, daar werd mee dood gegooid bij de souvenirs kraampjes haha ;). Gelukkig maar, want was wanhopig op zoek naar zo'n topje! Al durf ik hem niet snel zo te dragen. Stom eigenlijk, want voor mijn blog durf ik het wel. Herken jij dit ook, dat je sommige items niet snel in het openbaar durft te dragen?

EN: I love to layer necklaces! You can buy necklaces who are already layered but I think it's more fun when you put some different necklaces together by yourself. It gives your outfit a boho festival vibe. I love it! I made the vest by myself, you can find it at my DIY page.  
I found the crochet top at a souvenir stand in Bali. I think it's cute to wear but I'm a bit afraid to wear it in public while I shameless show it to you on my blog.. do you recognize that?
Another great place for finding bohemian fashion products is Top Tier Style. Go check it out!

14 comments:

 1. LOVELY
  new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/07/summer-train.html

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi topje! X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's! En gewaagde outfit! ;-)

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's! En gewaagde outfit! ;-)

  ReplyDelete
 5. Hele gave outfit, dit staat je zó leuk :-)

  ReplyDelete
 6. Marion you look cute here... I do like layering a few cute necklaces... I hope you are having a good summer♡

  ReplyDelete
 7. Anonymous21.7.15

  zooo leuk!

  ReplyDelete
 8. Erg mooi weer, ben zo jaloers! Volgens mij woon jij echt naast het bos. Heel gaaf die foto's x

  ReplyDelete
 9. Echt heel mooi, zowel de top als de kettingen over elkaar! En ja ik ken dat soms wel hoor, dat je sommige dingen niet in het openbaar draagt. Ik ben zelf tamelijk lang, en voor m'n blog draag ik vak hakken, maar in het 'echte' leven gebeurt het een pak minder vaak, gewoon omdat ik dan zo gigantisch boven iedereen uittoren, vriendlief incluus.. Denk dat iedereen zo wel iets heeft hoor :D Maar over de top: gewoon doen! Je hebt een top figuur en het topje is echt heel leuk, dus gewoon doen!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 10. Dat topje is echt zo leuk <3 Mooie look!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 11. Ik vind je top echt heel leuk! Zeker in deze combinatie, kun je wel in het openbaar dragen hoor :) maar ik snap je wel, ik vind het ook lastig bij sommige items.
  X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥