Suede shorts
Kimono: MS     Shorts and shoes: H&M     Top: Primark     Necklace: Miniinthebox     Sunnies: Urban Outfitters     Bag: Bali

NL: Laatst heb ik een artikel over de suede trend geschreven. Ik had al een aantal suede items, daar kon een suede shorts niet in ontbreken! Wel nep suede, scheelt weer wat in de portemonnee. Hij zit heerlijk! Je zou denken dat hij erg warm is maar dit valt reuze mee. In Bali heb ik er ook mee rond gelopen en geloof me, daar wil je geen warme kleding aan! ;) 
De croptop komt van de Primark. Wat hebben ze daar toch altijd fijne spullen. Deze is net niet te kort en net niet te lang voor een croptop, perfect dus! Een fijne basic om in mijn kast te hebben.

EN: A couple of articles ago I wrote a post about the suede trend. I already got some suede items, now I also got a suede shorts! Not real suede, fake is much cheaper! ;) The fabric is so soft and nice to wear. Maybe it looks like a warm item but it isn't at all. I wore it in Bali and believe me, you don't wear warm clothes in Bali! ;) 

9 comments:

 1. Always fantastic and natural <3

  ReplyDelete
 2. Supermooie outfit zeg! Je kimono vind ik ook erg leuk<3
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Je short is heel erg leuk, net als de rest van je outfit! liefs

  ReplyDelete
 4. Hele leuke look!

  xo

  ReplyDelete
 5. Cute outfit Marion... I bet you don't wear anything warm in Bali... I have heard it is extremely hot xox

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 7. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 8. Heel leuke short, lijkt me inderdaad een staple piece voor de zomer!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk broekje! <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥