Monkey Forest Ubud Bali


NL: Midden in Ubud, een stadje in Bali, kom je opeens in een stukje jungle terecht. Midden in de stad. Heel apart! In die jungle leven allemaal brutale aapjes. Ze zijn natuurlijk toeristen gewend, dus proberen ook van alles bij ze uit. Zo was ik bijna mijn wegwerpcamera kwijt toen een aapje hem uit mijn tas probeerde te peuteren! Het aapje op de laatste foto vond mijn ketting erg mooi en stopte hem in zijn mond. Toch vond ik het erg gezellig en leuk om zijn zachte apenhandjes en voetjes te voelen.

EN: In the center of Ubud, a small city in Bali, you're suddenly in the jungle. In the middle of the city center. Very special! In this small jungle you find a lot of monkeys. And they are a little brutal! I almost lost my disposible camere because one of them. The monkey on the picture liked my necklace and put it in his mouth. Besides that I liked his company and his soft cold hands and feets on my arm.

12 comments:

 1. Wat leuk al die aapjes! :)

  ReplyDelete
 2. De eerste foto is echt heel mooi! Heel leuk al die aapjes :)

  ReplyDelete
 3. Oh wat super gaaf fat het aapje op je zit haha dat wil ik ook, ik hou van aapjes: )

  ReplyDelete
 4. lovely blog :) kisses:)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Wow... it must have been awesome to see the animals so up close Marion xox ♡

  ReplyDelete
 6. Ahhh wat een lieve foto's!

  ReplyDelete
 7. Aaaahhwww wat een lieve aapjes <3__<3

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 8. Zo cute! Maar lijkt me stiekem ook wel eng als ze ineens op je springen en overal aan gaan trekken haha!

  ReplyDelete
 9. Ahww super cute! ♥

  ReplyDelete
 10. Oh my, wat een ongeloofelijke cuties inderdaad! X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥