I've got my first tattoo!


NL: Degene die me op Instagram volgen hadden het gister al gezien: Ik heb mijn eerste tattoo laten zetten! Ik heb er heel wat jaartjes over nagedacht en vorige week was het eindelijk zo ver. Ik ben er heel blij mee, met mijn zachte veertjes. Ze staan voor vrijheid: Doen wat je wil, gaan waar je wil. Net als een vogeltje! Ik vind het belangrijk dat er altijd iets is om naar uit te kijken, dat je leuke dingen gaat doen, veel mag reizen en dat je van die vrijheid geniet.

Hij is eigenlijk nog niet helemaal af, hij moet nog wat bijgewerkt worden. Maar kon niet wachten hem te laten zien aan jullie! Het laten zetten was pittig maar was het zoveel waard. Ze zeggen dat het verslavend is, maar voor nu ben ik tevreden met alleen deze tattoo. Overweeg jij al jaren om een tattoo te nemen? Doen :)

EN: The ones who follow me on Instagram already saw it: I've got my first tattoo! I thought about it a couple of years and now the time was there. I'm so happy with it. The meaning of my tattoo: Do what you want, go wherever you want. Like a bird in the sky! I think it's very important to plan some fun things to do, travel around the world and live the freedom.

26 comments:

 1. Hij is mooi geworden! Echt zoals op die ene foto, zo zacht en niet als een tekenfilm veertje haha!
  Benieuwd hoe ie is het echt is :)

  ReplyDelete
 2. Hij is prachtig, ook mooi zo met die 'zachte lijnen'! :)

  ReplyDelete
 3. Wow i love your tattoo, i wanna get tattooed to but im scared.
  Anyway dear, im inviting you to join my giveaway here >> BLOG GIVEAWAY <<

  www.sarahrizaga.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Marion.. I love the meaning of your tattoo... I want one but it needs to go on a fleshy part as I am a baby about pain :-)

  ReplyDelete
 5. What a pretty tattoo! Always good if you have thought about it for a while, so no regrets :)

  ReplyDelete
 6. Ah zo vet!! Ik vind hem echt heeel mooi geworden, vooral omdat hij niet zo ''dik'' is maar beetje luchtig als dat sense maakt.

  ReplyDelete
 7. Wauw, prachtige tattoo meid! Mooie betekenis ook. Ik heb er zelf twee, dus ik begrijp helemaal wat je verteld. Ik moet zeggen dat dat verslavende gevoel er bij mij eerst ook niet was maar later zeker kwam ;-). Geniet er van!

  ReplyDelete
 8. Wauw, prachtige tattoo meid! Mooie betekenis ook. Ik heb er zelf twee, dus ik begrijp helemaal wat je verteld. Ik moet zeggen dat dat verslavende gevoel er bij mij eerst ook niet was maar later zeker kwam ;-). Geniet er van!

  ReplyDelete
 9. wauw ik vind deze tattoo echt heel erg mooi!
  Zo subtiel maar echt heel cool, en de veren zijn ook precies de goede grootte! Echt heel cool <3
  x

  ReplyDelete
 10. Ik vind ze zo mooi! De veertjes zien er echt heel zacht uit. Zo als je weet ben ik een echte addict! Maar voorlopig nog niks op de planning :p

  xo

  ReplyDelete
 11. Wat een super mooie tattoo =)
  Ik heb er inmiddels 3 en ben echt verslaafd haha.
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 12. It's beautiful!

  http://thegaragestarlets.com

  ReplyDelete
 13. Heel erg mooi! En fijn dat er zo'n betekenis achter zit, vind ik wel belangrijk als je iets levenslang op je lijf zet ;)

  ReplyDelete
 14. WAUW! Echt prachtig! Ik ben persoonlijk geen grote fan van tattoos, maar deze vind ik echt heel mooi en stijlvol, staat je erg goed! Wat goed dat je er zo lang over hebt nagedacht. Het resultaat is echt prachtig! Mooie betekenis ook!

  XO IMKE // www.pastellics.com

  ReplyDelete
 15. Het resultaat is echt mooi geworden! Waar heb je trouwens je leuke schoenen vandaan? :)

  ReplyDelete
 16. Echt wauwie!!! Hij is echt prachtig geworden ♥♥♥

  ReplyDelete
 17. hij is geweldig! Ja ik overweeg zelf al jaren om een tatoo te nemen..alleen weet ik nog steeds niet exact waar en wat.
  Ik wil iets dat mijn Opa (mijn held) vertegenwoordigd. Zijn koosnaam voor mij was ''musje''... heb alleen nog niet het juiste musje gevonden of een element daarvan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh mooi gebaar als je daar een tattoo van neemt! Is moeilijk om over na te denken maar je zult er zeker geen spijt van krijgen met zo'n mooie betekenis :)

   Delete
 18. My God, it's gorgeous! I have one on the shoulders of birds in the sky that means exactly the same to me :)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  ReplyDelete
 19. Hij is prachtig! Net als de gedachte erachter:) XO

  ReplyDelete
 20. Nadiaa27.5.15

  Ik hoop niet dat je er meer gaat nemen/ het is verslavend haha! deze is toch wel mooi geworden :) Ben blij dat je er happy mee bent :D Mag ie eindelijk in de open lucht?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha nou tot nu toe denk ik echt nog niet aan een nieuwe nemen! Ze zeggen dat het verslavend is ja maar merk er niks van hahah. Jaa hij is al meer dan een weekje vrij! :P Binnenkort even terug om bij te werken.

   Delete
 21. Ohhhh ik ben heeel laat met het zien van het eindresultaat, maar wat is 'ie mooi! Heel goed gezet, hij is heel subtiel door die zachte lijnen zeg maar. Ik heb zelf ook laatst een eerste tattoo laten zetten, maar ik wist al voor dat moment dat dat niet de laatste was, haha. Ik heb inmiddels al zo veel ideeën! Ik heb nu een heel klein maantje op de zijkant van mijn arm, maar voor mijn volgende wil ik heel graag iets groters... Ik vind tattoos zo mooi! :D

  ♥♥♥ Saskia

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥