Elephant safari park


NL: De laatste dagen van onze vakantie hebben we nog een trip naar The Elephant Safari Park dichtbij Ubud geboekt. Het was een super leuke ervaring! Wat zijn olifanten leuke beesten. Het kleintje waar ik mee op de foto sta begon allemaal kunstjes met zijn slurf te doen zodra hij de camera zag. Lief!

EN: The last couple of days we booked a trip to The Elephant Safari Park near Ubud. What a great experience! Elephants are amazing. The little elephant you see on the picture posed with his trunk like this when he saw the camera. Cute!

18 comments:

 1. Lijkt me inderdaad een mooie ervaring en wat een schattig dat kleine olifantje!

  ReplyDelete
 2. Wow so nice! I would like to do the same :)

  ReplyDelete
 3. Nahhww, hij is zo lief!

  ReplyDelete
 4. Wat een suuuper leuke foto's zijn dit, heel vrolijk en bijzonder :)

  ReplyDelete
 5. Aawh die tweede foto is zo lief! Wat tof dat je naar zo'n olifantenpark bent geweest en de olifanten van zo dichtbij mocht zien en aaien. :)

  ReplyDelete
 6. Oooh wat gaaf! Lieve dieren en je staat er echt heel leuk op.

  ReplyDelete
 7. Wat super leuk om mee te maken =)
  Erg mooie foto's ook !
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 8. love everything! great photos :D

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.blogspot.com)

  ReplyDelete
 9. Oh my goodness, how cute is this... the elephant is adorable xox ♡

  ReplyDelete
 10. OMG! Wat lief en zo tof! XO

  ReplyDelete
 11. Aah, de tweede foto is echt super gaaf en cute! Ik vind olifanten zo leuk, ik zou hier zelf waarschijnlijk ook heen zijn gegaan.

  ReplyDelete
 12. Aah, de tweede foto is echt super gaaf en cute! Ik vind olifanten zo leuk, ik zou hier zelf waarschijnlijk ook heen zijn gegaan.

  ReplyDelete
 13. Wat een heerlijke foto's staan er allemaal op je blog! X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 14. War een prachtuige foto's met een mooie tropische sfeer! Die ene waarbij je op de rug van een olifant zit vind ik zo tof.

  ReplyDelete
 15. Anouk3.6.15

  Mooie foto's, maar voor anderen wil ik aanraden dit niet te doen. Veel mensen denken dat olifanten erg sterk zijn en veel kilo's kunnen dragen, maar dit is niet waar. Een olifant kan maar 100 kilo dragen. Vaak is de bak die op de rug van de olifant zit minstens 50 kilo, er is dus nog 50 kilo over en er zitten nu 3 mensen op wat veel meer dan 50 kilo is. Ik ga er vanuit dat je dit natuurlijk niet wist, maar het is wel belangrijk dat mensen hier meer van weten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik was ervan bewust, ik heb vaker verhalen gehoord hierover. Alleen wist ik niet dat een olifant maar zo weinig kilo's aan kan. Los van de kilo's heb ik gezien hoe goed ze met ze om gaan, ze lekker vrije tijd hebben om te spelen etc. Het rijden van een olifant hoeft voor mij niet meer, maar het ontmoeten van deze mooie beesten is zeker een mooie ervaring!

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥