Trend: Suede

NL: Suède zie je steeds vaker terug in de kledingrekken van de kledingwinkels. Meestal in een mooie vintage bruine kleur zoals je op de meeste plaatjes hierboven ziet, maar ook in de kleuren grijs, mosgroen, zwart of een mooie lichte kleur. Ik heb zelf ook een bruin jasje in de suède look, een paar jaar geleden gekocht. Ook heb ik laatst een mosgroen suède look jasje gekocht met fringes, tijd om deze ook eens vaker te dragen!

EN: You can find more and more suede fabrics in stores now. Most of the time you see them in a beautiful vintage brown color like you can see on these pictures but you can also find them in grey, moss-green, black or a beautiful bright color. I've got a brown suede look jacket by my own, lately I bought a moss-green fringe vest with a suede look. I'ts time to wear these items more often!

11 comments:

 1. Ohh echt zo'n leuke trend he, dit! Grote fan!

  XO Imke // www.pastellics.com

  ReplyDelete
 2. Ja, weer een leuke trend! Alleen lijkt suede me echt ontzettend warm! XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ligt er inderdaad aan of je echt of nep suede draagt, ik denk dat echte wel warm is maar namaak suede is prima te dragen! (broekje gedragen in Bali, nergens last van gehad)

   Delete
 3. Ik ben dol op suède. Zo'n rokje wil ik wel heel graag!

  ReplyDelete
 4. Love deze trend, zelf heb ik een suede shortje en een suede jack. Maar zo'n oversize coat staat ook op m'n verlanglijstje!
  xo

  ReplyDelete
 5. This brown jacket and white shirt 'll my inspiration for tomorrow <3

  ReplyDelete
 6. Ja, ik ben dol op dit soort items! Ik ga zelf ook eens zoeken, thnx voor de inspiratie!

  ReplyDelete
 7. Marion, I love suede... I really like the moss green color in a skirt... it looks great with a cream or white top... xox

  ReplyDelete
 8. Anonymous20.4.15

  I love this trend!

  www.DeluxeFashionista.com

  ReplyDelete
 9. Ik vind dit zo'n leuke trend! Ik ga zelf echt eens naar een item zoeken, vind het echt mooi :-)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥