Tanah LotCrochet top: Primark     Shorts & Sunnies: H&M     Backpack: The Sting     Necklace; Beautiful-Bijoux     Rings & Bracelet: Bali

NL: Deze foto's zijn gemaakt bij de Tanah Lot tempel in Bali. Ik ben gek op alle items die ik hier draag. Het shortje en de top heb ik nog gekocht voordat ik naar Bali ging. Gehaakte items zijn zo leuk! De sieraden die ik aan mijn arm en hand draag komen uit Bali. De ringen heb ik op een zilverwerkplaats gekocht waar ook onder andere Buddha to Buddha gemaakt wordt. En ik moet je zegge, het was totaal geen luxe.. wat je wel zou denken bij het merk! Ik hou niet echt van het dragen van merken waaraan je ook kun zien dat het een bepaald merk is. Ik ben dus niet voor Buddha to Buddha gegaan maar voor deze unieke ringetjes met echt edelsteen. Ben er zo blij mee! 
De ketting die ik draag is van Beautiful-Bijoux. Zo tof met die haaientand. Kijk hier voor mijn artikel op hun blog! 

EN: These pictures where made at the Tanah Lot temple in Bali. I love every single item I wear in this outfit! The top and shorts are new. Love the crochet trend! The jewelry I wear on my arm and hand are from Bali. I bought the rings for a fair price at the silver smith. So happy with these unique rings with real crystal stones! 


19 comments:

 1. You look great! ;)

  ReplyDelete
 2. Anonymous24.4.15

  marion! Staat je goed...Groet Edwin.

  ReplyDelete
 3. Je ringen zijn zo cute! Net als die palmboompjes op je zonnebril. Ik word weer helemaal vrolijk van je foto's! XO

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige foto's alweer! Wauw!
  Je sierraden zijn inderdaad echt prachtig!

  XO Imke // www.pastellics.com

  ReplyDelete
 5. Wat een toffe outfit, en die eerste foto is zo mooi! :)

  ReplyDelete
 6. Lekkere zomerse outfit! Ik vind die short zo mooi, lekker 70's feeling :) X

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke outfit zeg, heerlijk zomers! Oh die ringen zijn echt prachtig<3
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuke outfit =)
  De omgeving is echt prachtig !
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 9. Great article:) great job!
  Would you like to follow each other? To help each other out? Let me know. :)

  LUCY DOES IT BETTER

  ReplyDelete
 10. Ohh, hele leuke outfit! Mooie foto's!

  ReplyDelete
 11. Marion what a great casual look... you really look happy here. The jewelry is very pretty xox ♡

  ReplyDelete
 12. Heel mooi! En wat een toffe zonnebril zo met die palmboompjes zeg. Oh ik wordt steeds jaloerser door jou mooie vakantiefoto's haha! Ik wil NU ook op vakantie.

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 13. Anonymous25.4.15

  wat een toffe outfit, ziet er heel goed uit !

  ReplyDelete
 14. Anonymous25.4.15

  Wat een leuke outfit!

  ReplyDelete
 15. Oh wat een prachtige zomerse outfit! Bali ziet er mooi uit.

  ReplyDelete
 16. Heerlijke vakantie foto's!! Ik vind je sieraden en short heel mooi ♥

  ReplyDelete
 17. Amazing photos, you look great! ;)

  ReplyDelete
 18. Je shortje is super, en wat heerlijk BALI! :) X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥