Happy finds

NL: Ik ben zo blij dat ik deze items gevonden heb! Daarom deel ik ze ook graag met jullie. Ik zocht al een tijdje naar een fijne lace bra. Ik heb de laatste tijd wat last van bh's met beugels, zo'n lace bra zou perfect moeten zitten. En dat zitten ze, deze twee van de H&M. Ik heb ze in een setje gekocht voor maar €14,99. Fijne vondst!

Metallic tattoos zie je de laatste tijd erg veel. Ze worden dan ook overal verkocht, meestal voor een euro of 5. Maar.. deze heb ik voor maar €1 gescoord. En wel bij de Action! Ik heb wat voorbeeldjes op mijn hand gedaan, ze blijven erg goed zitten. Voor €1 krijg je 2 velletjes met verschillende metallic tattoos. En ook nog eens precies dezelfde velletjes als je op veel webshops of winkels kunt vinden.. Snel naar de Action dus!

EN: I'm so glad I found these two items! The lace bra fits perfect, never want to wear another bra!
Metallic tattoos are on trend now. Especially with the upcoming festival season. I'm sure this girl is going to wear a lot of shiny tattoos this Summer!

14 comments:

 1. Die lace bra's ga ik ook eens opzoeken in de winkel! En toevallig heb ik zelf vorige week ook die tattoo's meegenomen bij de Action. Super leuk voor in de zomer!

  ReplyDelete
 2. Die lace bra's zijn inderdaad echt zo leuk! Alleen bestaat dat niet in mijn cupmaat :( Jammer maar helaas! Ik hou het wel bij 'gewone' BH's ;) En wat leuk dat ze nu ook metallic tattoo's hebben bij de Action! Moet ik eens langs, ik ga volgend weekend toch net een weekendje naar huis!

  XO Imke // www.pastellics.com

  ReplyDelete
 3. Leuke dingen! Ik ga ook voor die tattoos bij action kijken, heb die van Primark al, maar deze vind ik leuker!

  ReplyDelete
 4. Wat een heerlijke items! Want <3

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie items, die tattoo's zijn echt heel gaaf voor dat prijsje!
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Ik ga ook op zoek naar die tattoos bij de Action, echt gaaf! En die lace bra's van de H&M heb ik ook laatst gekocht, die zijn heel fijn:)

  ReplyDelete
 7. Ah je lace bh's zijn mooi! Ik wil ze ook nog steeds want ze zijn zooo mooi, maar heb geen idee hoe ik ze moet combineren! XO

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. It's beautiful ! I want the same bras lol :) And those metallic tatoos are just perfect !
  I really like you blog. I support you so I've just followed you, hope you will do the same for me/  WWW.HEKYMA.COM

  ReplyDelete
 10. Marion, the lace bras are so pretty.. and wow to the really cute tattoos... I love that they are shiny... very nice xox

  ReplyDelete
 11. Aww the bras look stunning! The tattoos are so trendy, love them!

  Creepers and Cupcakes

  ReplyDelete
 12. Ik was toevallig gister bij een persevent en daar hadden ze ook van die tattoos! Ik heb er nu eentje als armbandje op, zo leuk! Super dat je ze bij Action hebt gescoord, daar ga ik dan zeker nog even kijken om ze ook te halen! xx

  ReplyDelete
 13. de lace bra's vind ik erg leuk ♥

  ReplyDelete
 14. wauw die bra's zijn zo mooi! maar die plaktattoos ook!
  x

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥