Bali adventures








NL: Hier zijn dan de eerste foto's van mijn vakantie in Bali! Wat een mooie reis was het. We hebben deze twee weken mogen genieten van de Balinese rust, cultuur, tradities en de prachtige natuur. De mensen in Bali zijn zo lief! De mooie bloemetjes, de offertjes voor de goden die je overal ziet liggen (bakjes van bananenbladeren met bloemetjes, koekjes en wierook), de mooie rijstvelden en uiteraard ook veel rijst als eten, de verse sapjes en de traditionele muziek.. allemaal dingen die ik mis nu ik weer terug ben in Nederland. Na deze post komen er nog een hoop meer, ik heb er zoveel die ik jullie wil laten zien! In de eerste twee posts zullen jullie vooral foto's zien van wat ik als toerist heb meegemaakt, daarna zal ik foto's posten van bepaalde plaatsen en activiteiten die ik heb gedaan in Bali.

EN: Finally the first pictures of my adventure in Bali! What a beautiful island. Two weeks filled with the Balinese rest, culture, traditions and the beautiful nature. I already miss the beautiful flowers, traditions, ricefields, food, fresh juices, traditional music..
This is just the first post about my Bali adventure, more pictures will be online soon!

18 comments:

 1. Wow,I'm in love with the place <3

  ReplyDelete
 2. Marion, I have heard how peaceful it is... everyone that I know that has gone cannot wait to go back... the water looks so beautiful ♡

  ReplyDelete
 3. Wow amazing! Can't wait to see more photos :)

  ReplyDelete
 4. Wat is het daar on-zet-te-nd mooi! Wauw! XO

  ReplyDelete
 5. Lovely photos! Looks like you had an amazing time :)

  Loren | Cloudy Coconut

  ReplyDelete
 6. Wauw, prachtige foto's! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere foto's, het is ook zo prachtig daar!

  ReplyDelete
 7. Hele mooie foto's! Ik zou er ook graag heen willen nu ik dit zie. xxx

  ReplyDelete
 8. Wauw echt mooie foto's =)
  Ziet er echt als een fijne vakantie uit!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 9. wauw echt heel erg gaaf dat je daar geweest bent!
  De sfeerfoto's zien er zo mooi uit!
  x

  ReplyDelete
 10. Wauw, hele mooie foto's zeg! Ziet er heel leuk uit, ik zou ook wel graag een keer naar zo'n land op vakantie willen. Ik ben heel benieuwd naar je andere foto's! :D

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 11. These pictures are gorgeous! Can't wait to see more, always wanted to vsisit Bali, so on my list! :)

  ReplyDelete
 12. Wauw, impressed! Wat een prachtige foto's allemaal, je hebt duidelijk de tijd van je leven gehad daar!
  Ik zou zo graag ook eens gaan, lijkt me zo'n prachtig land!

  XO Imke // www.pastellics.com

  ReplyDelete
 13. Nice blog.follow me and get followed back.
  http://findshopping.blogspot.in/2015/03/list-of-online-shopping-websites-in-usa.html

  ReplyDelete
 14. Ziet er zo leuk uit! WE WANT MORE!!

  xo

  ReplyDelete
 15. Wat een toffe foto's, Bali ziet er prachtig uit! :)

  ReplyDelete
 16. Aaah geweldige foto's, supermooi!

  ReplyDelete
 17. Ziet er vet uit!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥