Trend: Crochet Top


NL: Ik hou van de bohemain stijl en daar hoort ook deze nieuwe trend bij: De crochet top trend! Ik moest er even aan wennen maar ben nu helemaal weg van deze trend. De tops zijn er vooral in de crop top variant. Ze geven je outfit een wat vintage/hippie/festival look.
Ik heb er laatst een bij de Primark gescoord. Ik was er al naar op zoek een daar hing hij, helemaal alleen aan een leeg rek, de laatste! In maat 42, damn.. dat al vast te groot zijn. Ik gok het er op en loop naar de paskamers. En guess what? Hij past perfect! Wat een geluk :) Deze gaat zeker mee naar mijn trip naar Bali. Daar zullen jullie vast nog outfit foto's van terug zien!

NL: I love the bohemain style and this new trend suits perfect in this style: The crochet top trend! I admit I had to get used to it but now I looove this trend. You especially see them as crop tops. They give your outfit a kind of vintage/hippie/festival vibe.
Lately I found one at Primark. I was searching for one and there it was, the last one, all alone on the rack. It wasn't my size but I wanted to try it anyway. I went to the fittingroom and hey, the fit was perfect! I was so happy :) This one is definately going with me to Bali. You will probably see an outfit post about it when I'm back!

17 comments:

 1. Ooooh dit vind ik echt een geweldige trend! Doet me gelijk aan warme zomeravonden op vakantie denken! Ik ga er zeker eentje aanschaffen dit seizoen <3

  ReplyDelete
 2. Vind het super leuk uit zien bij anderen, maar denk dat ik me er zelf niet echt chill in zou voelen ... (qua BH struggle gedeelte)

  ReplyDelete
 3. This tops are not something I would wear but I like to see them on other people :)

  ReplyDelete
 4. Jaa heel leuk! Echt zo'n boho sfeertje. Je moet er wel bruin voor zijn vind ik :)

  ReplyDelete
 5. Ik kan het niet hebben, maar vind het wel heel erg mooi!
  Liefs

  ReplyDelete
 6. so cute
  summer i wait you
  http://melodyjacob1.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Geweldige trend dit! Heerlijk zomers ook hihi<3
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Ik vind het heel leuk maar je moet er wel het figuur voor hebben!

  ReplyDelete
 9. these look amazing!

  Lu | loulou

  ReplyDelete
 10. Ik vind het er heel leuk uitzien!

  ReplyDelete
 11. Totally love this kind of crochet top, they are perfect for summer!

  See you Marion xx

  ReplyDelete
 12. Aah ik moet nu ook naar de primark! Ik vind die tops zooo leuk!!

  ReplyDelete
 13. Like it so much :D

  ReplyDelete
 14. Ik vind dit echt een geweldige trend! Ik kijk uit naar de zomer om deze trend vaak te zien!

  ReplyDelete
 15. Inderdaad een hele gave top!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥