Gastblogger


Laatst was er een oproep van de webshop Beautiful-Bijoux, ze waren opzoek naar gastbloggers. Beautiful-Bijoux verkoopt erg leuke sieraden en andere accessoires. Laat ik eens een gokje wagen, dacht ik. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, ik ben namelijk uitgekozen om samen met 8 andere bloggers maandelijks twee artikelen te schrijven voor de webshop!
Super leuk, ik had nooit verwacht dat ik uitgekozen zou worden. Het eerste bloggersartikel is inmiddels al online gekomen, in dit artikel stellen we ons allemaal voor. De berichten die ik voor Beautiful-Bijoux schrijf plaats ik uiteraard ook op mijn eigen blog. Dus.. Stay tuned! :)
(hierboven al een kleine sneak preview van een van de berichten!)

15 comments:

 1. Wat leuk meid! Ik ga je artikelen volgen :)

  ReplyDelete
 2. Ohhh wat fijn! Proficiat! Ben blij voor je en ga het zeker volgen!

  XO Imke

  ReplyDelete
 3. Aaaah, wat leuk! Veel plezier :)

  ReplyDelete
 4. Echt heel gaaf, veel plezier meid!
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Super leuk!! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 6. Congratulations for being chosen... I am sure they have lovely items Marion xox

  ReplyDelete
 7. Wauw supergaaf! Heel veel plezier met het schrijven van de artikelen!

  ReplyDelete
 8. Anonymous17.3.15

  wat leuk en wat goed van je, gefeliciteerd!

  ReplyDelete
 9. Yay! Gefeliciteeeerd! Ik ben benieuwd:) XO

  ReplyDelete
 10. Leuk! Gefeliciteerd :)

  ReplyDelete
 11. cool!

  xoxo
  http://www.petitsweetcouture.com/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥