Facts about me


Het is de laatste week wat rustiger op mijn blog. Ik heb er geen tijd of puf voor gehad om nieuwe berichten te maken. Ook heb ik besloten om niet meer om de dag een nieuw artikel online te zetten, maar wanneer ik er zin en tijd voor heb. Het zal echt niet vele dagen uit elkaar liggen, maar het kost me best veel moeite en tijd (naast mijn vaste baan) om elke keer weer een nieuw bericht klaar te hebben. Ik hoop dat jullie dit begrijpen! Ik heb trouwens veel leuke ideeën, samenwerkingen en plannen voor mijn blog, dit zien jullie snel!

Veel persoonlijke berichten plaats ik niet, daarom vind ik het weer tijd om wat meer van mezelf aan jullie te laten zien. Tijd voor wat feiten op een rijtje!

1. Mijn favoriete band is Green Day.
2. Zoals andere op hun nagels kunnen bijten, bijt ik op (de velletjes van) mijn lip uit verveling of als ik zenuwachtig ben.
3. Ik heb erg dun haar. Het moest kort geknipt worden omdat het spontaan afbrak. Maar ik ben erg blij met mijn bob!
4. Ik kan erg perfectionistisch zijn. Als ik iets maak voor mijn blog of bijvoorbeeld een verslag van toen ik nog op school zat dan moest het er perfect uit zien.
5. Ik hou van adrenaline! Zo heb ik al aan bungee jumpen gedaan, paragliden en een slang om mijn nek gehangen, en ben ik van plan om nog veel meer van dit soort dingen te doen!


6. Van horror's kan ik niet slapen. Ik heb bijvoorbeeld 3 maanden slecht geslapen van de film 'The Ring'.
7. Ik heb de laatste maanden een verslaving aan Instagram ontwikkeld.
8. Mijn outfit foto's in het bos maak ik alleen, met behulp van een statief. Ik vind het in dit geval erg fijn om van niemand afhankelijk te zijn en mijn eigen ding kan doen!
9. Mijn vriend en ik waren al 3 jaar beste vrienden voordat we een relatie kregen.
10. Vaak koop ik iets in een impulsieve bui waarover ik achteraf denk of ik het wel echt nodig had of niet.
11. Ik ben een echte festival ganger! Alle festivals in de buurt (en dat zijn er nogal wat) ga ik af. Voor dit jaar staan Solar weekend, Rock Werchter, 7th Sunday op de planning, ook ga ik in de zomer naar Groots met een zachte G van Guus Meeuwis. Zin in!


12. Ik ben wel eens in mijn eentje naar Zwitserland afgereisd met het vliegtuig. Het was niet erg spannend of moeilijk, het is net zo makkelijk als de bus nemen!
13. Ik ben altijd erg creatief geweest. Op de basisschool en de middelbare school scoorde ik hoge cijfers tijdens teken of knutsellessen. Nu doe ik er eigenlijk weinig mee..
14. Als ik op stap ben drink ik net zo lief een biertje als een wijntje.
15. Ik kan heel veel eten. Als andere al vol zitten kan er bij mijn nog wel wat bij!

13 comments:

 1. Wat leuk om te lezen, deze post! Volgens mij zouden we goed overeen komen, herken me in vele dingen ook wel :)

  XO Imke

  ReplyDelete
 2. Leuk een keer een ander soort artikel :) Dat met die lipvelletjes heb ik ook heel erg haha, zo irritant.

  ReplyDelete
 3. Leuk zo'n persoonlijke post (: Super leuk!

  ReplyDelete
 4. Superleuke feitjes! Ik kan juist heel weinig eten haha, jammer genoeg!
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Leuk zo'n persoonlijk artikel. Die laatste foto is leuk! En ik begrijp je helemaal, het is soms heel lastig om naast een fulltime baan ook nog artikelen te schrijven. Nu ik sinds een tijdje met mijn vaste uploadschema ben gestopt en gewoon iets post wanneer ik tijd heb ben ik veel relaxter. Goede keuze!

  ReplyDelete
 6. Marion, it is really cool to learn more about you... I am a bit of a perfectionist, if I see I have done something wrong, I go back and fix it... immediately... I love Instagram too much... I actually love social media, I like staying connected... I have decided to take a week of this summer of no social media... I want to zipline... not sure about bungee jumping... that is pretty interesting xox

  ReplyDelete
 7. I have to admit that I also bite my nails when I'm nervous and an anaconda hung on my neck on my trip to the amazonan forest in my country, love adrenaline too, even tho the most adrenaline I do are roller coasters!

  Lu | loulou

  ReplyDelete
 8. Heel leuk om te lezen. Ik vind je bob juist heel tof bij je staan. En ik ben ook zo mega perfectionistisch!

  xo

  ReplyDelete
 9. Anonymous12.3.15

  Ik ben ook verslaafd aan instagram! Haha

  ReplyDelete
 10. Leuk artikel! Bungeejumpen lijkt me echt supereng maar gaaf en over dat eten, herkenbaar :) Meestal ga ik nog even door als de rest al met een leeg bord zit :)

  ReplyDelete
 11. Wat vet dat je een keer bent gaan bungee jumpen! Leuk artikel :)

  ReplyDelete
 12. Wat leuk om te lezen! :)

  ReplyDelete
 13. En terecht dat je blij bent met je bob, je staat er ook supergoed mee!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥