Vintage kilo sale

NL: Laatst ben ik naar een vintage kilo sale in Eindhoven geweest. Super leuk concept is dit! Je betaalt per kilo €15. Als je dus bijvoorbeeld wat leuke blousejes vindt, kost dit je haast niets.
Je vind er vanalles! Van Levi's shorts of mom-jeans tot vintage tasjes, jasjes en leren rokjes.
Ik heb er al eens een Giorgio Armani shorts gevonden, 2 paar haast nooit gedragen All-Stars en leren tasjes. Bij deze vintage kilo sale was ik op zoek naar carnavals items en heb een leuk vintage high waisted spijkerrokje gekocht, wat ik stiekem ook leuk vind om straks in de zomer te gaan dragen! Ook vond ik een heerlijk schapenvel en een leuk tasje. Deze laat ik jullie binnenkort zien!
De vintage kilo sales worden georganiseerd door The Vintage Rebel. Zij rijden door het hele land en houden dan een weekend lang de kilo sale op een leuke locatie. Volg ze op Facebook om te weten of ze eens bij jou in de buurt komen, zodat jij je vintage outfit bij elkaar kan scoren! :)

EN: I went to a vintage per kilo sale lately! 1 kilo = €15. I love this idea!
You can find vintage Levi's shorts, mom-jeans, blouses, leather skirts and many more.
Did you ever went to a vintage kilo sale?

31 comments:

 1. Ja ik heb hier al eens van gehoord, heel cool concept! Benieuwd naar je aankoopjes :) Ik herinner me dat broekje nog van Armani, was echt een goed koopje!

  ReplyDelete
 2. Het lijkt me super leuk om hier eens naar toe te gaan! Ben erg benieuwd naar je aankopen, het klinkt goed in ieder geval!

  ReplyDelete
 3. Ik heb hier nog nooit van gehoord! Super leuk idee eigenlijk. En vooral voor de carnaval is het leuk om eens een origineel pakje bij elkaar te scoren :)

  ReplyDelete
 4. Ohhh hoe gaaf is dit! Wat een tof idee! Ik ben ze direct gaan volgen op Facebook! XO

  ReplyDelete
 5. Oh what a nice event! Pity I didnt know before; I m glad you found something for yourself :)

  ReplyDelete
 6. Het lijkt me echt super leuk om hier een keer heen te gaan!

  ReplyDelete
 7. Ik wil ook zo graag een keer naar zo iets!!

  xo

  ReplyDelete
 8. Ik ben onlangs ook in Antwerpen naar een vintage per kilo geweest. Ik koos een super mooi levi's oversized spijkerjasje uit! Helaas was deze al een kilo haha, maar daar liet ik het niet bij, Ik ging voor de drie kilo! Super leuk net zoals de ijhallen, mijn favoriete plek om kleding te kopen!

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk concept zeg! De prijs valt echt heel goed mee zeg!

  ReplyDelete
 10. Het lijkt me super leuk om eens naar zoiets te gaan!
  Love, Quinty

  ReplyDelete
 11. Oh this looks a cool sale! =D

  NEW POST on http://whattostyle.blogspot.com/

  xoxo,
  Jessica

  ReplyDelete
 12. Wat een geweldig concept. Van zoiets had ik nog nooit gehoord. Erg leuk

  ReplyDelete
 13. Heel leuk concept! Ik ben nog nooit geweest maar als het ergens in Antwerpen zou zijn, zou ik zeker gaan :)
  Leuke foto!

  ReplyDelete
 14. Wat een tof concept, ik hoop dat ze ook een keertje in Utrecht komen!! :)

  ReplyDelete
 15. This sounds like so much fun!

  xx Kelly
  Sparkles and Shoes

  ReplyDelete
 16. Chrisje23.2.15

  In Amsterdam in het Trouwgebouw waren de beste vintage en kilo sales. Altijd te gekke spullen gescoord op FB kwam.ik ze weer tegen C4CVintage. Ze verkopen nu vintage voor 5 euro per item. Hoe tof is dat!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Klinkt heel gaaf! Ik ga ze eens opzoeken op FB :)

   Delete
  2. Anonymous25.2.15

   C4CVintage klinkt leuk maar die hebben veel kapotte spullen ertussen hangen en de rest is troep.
   Dus voor mij alleen maar The Vintage Rebel Sale's waar de kwaliteit goed is en al het vintage van A-Kwaliteit is.

   Delete
  3. Bij The Vintage Rebel weten ze zeker van kwaliteit! Ben er geen kapotte spullen tegen gekomen. Dat kun je eigenlijk ook niet te koop aanbieden ;)

   Delete
  4. Anonymous12.3.15

   Ik moet zeggen dat ik bij The Vintage Rebel zeker wel eens kapotte spullen ben tegengekomen. Destijds een keer onder ander een shirtje en een jurkje gekocht, die ik wat beter had moeten controleren. Kleine gaatjes etc.

   Delete
  5. Achja, gelukkig betaal je er niet zoveel voor :)

   Delete
 17. Leuke foto's! Lijkt me gaaf om eens heen te gaan!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥