Trend: Flared jeans 
NL: Hoe meer ik ze zie, hoe leuker ik ze ga vinden: de flared jeans! Deze heerlijke trend die rechtstreeks uit de jaren 70 komt is weer helemaal terug. En ja de laatste foto kon ik niet laten, haha! Daarop is goed te zien dat alle trends altijd weer een comeback maken. Ik heb er zelf nog geen, maar wil het graag een gokje wagen wanneer ik weer ga shoppen! Ik ben erg benieuwd hoe het me staat. Komend weekend ga ik naar een vintage per kilo sale, misschien dat ik daar een leuke vintage flared jeans vind! Over deze vintage per kilo sale ga ik ook nog een leuke post schrijven. Dus stay tuned!

Wat vindt jij van deze trend?

EN: The more I see them the more I like them: the flared jeans! This great trend straight out of the 70's is more than back. I couldn't resist the last picture, haha! You can see all the good trends make a comeback. I don't have one by myself (yet), but I want to try it the next time I go shopping. I'm very curious to it! I'm going to a vintage kilo sale next weekend, maybe I find one! I'm also planning a vintage post about this event. So stay tuned!

What do you think about this trend?

23 comments:

 1. Marion, I am sure the flared jeans will look great on you... I like them if they don't have a huge flair but that is because I grew up in the 70's and that was our only choice... I love that there are so many choices now xox

  ReplyDelete
 2. Fijne inspiratie =)
  Zelf hou ik toch meer van de skinny jeans.
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 3. Ik vind het ook heel leuk staan. Ik zou het inderdaad wel willen passen om te kijken hoe het me staat :)

  xo

  ReplyDelete
 4. I love this trend Marion! Alleen is het lastig om in nederland een mooie flared te scoren. :( ben al zeker een jaar op zoek.
  Heb jij tips?
  liefs,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee.. was gister in de H&M maar zag er geen hangen. Online hebben ze er wel een paar, maar liever probeer ik ze in de winkel!

   Delete
 5. Hmm, ik moet zeggen dat ik me er zelf totaal niet in zie lopen!


  Liefs,
  Kiki // chicksaboutfashion.nl

  ReplyDelete
 6. I used to have a flared jeans! Amazing post and pictures! =)

  NEW POST on http://whattostyle.blogspot.com/

  xoxo,
  Jessica

  ReplyDelete
 7. Hoe tof ik het er soms ook uit vind zien, ik blijf toch bij de super skinny jeans ;-). Ben benieuwd naar je artikel over die vintage per kilo sale.

  ReplyDelete
 8. Ik vind het wel tof, maar ga toch voor de skinny!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 9. I love it!

  http://finddyourway.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 10. Ik vind het er bij anderen altijd zo leuk uit zie, maar mezelf zie ik er niet zo snel in lopen

  ReplyDelete
 11. Nice post, I used to wear this kind of pants when I was a teenager :)
  xx

  http://losaway.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden, doet me heel erg aan vroeger denken toen droeg ik ze alleen maar. Haha! XO

  ReplyDelete
 13. So cool these flare jeans inspirations!!!

  ReplyDelete
 14. So cool these flare jeans inspirations!!!

  ReplyDelete
 15. ik droeg die vroeger ook altijd! haha, zou het wel leuk vinden als ze weer terugkwamen.

  ReplyDelete
 16. Ja heel leuk! X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 17. Deze trend is ZOOO mooi als je lange slanke benen hebt ... maar helaas ben ik daar niet mee gezegend ;-).

  ReplyDelete
 18. I am too little for wear this kind of jean, but it's very nice on a beautifull tall woman :)

  xx
  http://sapetoibien.blogspot.com

  ReplyDelete
 19. Anonymous24.2.15

  Ik vind die Flare jeans echt helemaal niks, lelijk gewoon!!
  Skinny's zijn veel mooier en sexier, dus de skinny jeans moet blijven!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben maar niet bang Anoniem.. de skinny jeans zal altijd blijven! ;)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥