Sun, salt and sand


Bikini: H&M

NL: Ik ben weer terug! Heb even een paar dagen niet geblogd vanwege Carnaval. Ik heb zulke gezellige dagen gehad! Ik vind het altijd super leuk om me te verkleden en de hele dag met vrienden te zijn om het te vieren. Hebben jullie ook Carnaval gevierd?

Omdat ik eind maart naar Bali ga, was ik op zoek naar een nieuwe bikini. Op dit moment zijn er nog niet erg veel leuke bikini's te koop, alleen online kun je wel wat vinden. Zo ook op hm.com, waar ik deze leuke bikini vond! Hij lijkt heel erg op de Triangl bikini, maar dan stukken goedkoper. Normaal ga ik altijd voor bandeau bikini's, maar wilde eens wat anders! Deze bikini heeft ook een soort push up vulling, wat erg fijn zit. Ik ben er zo blij mee! Laat de Balinese zon, zee en het strand maar komen!

EN: Because I went to Bali the end of March, I was searching for some good swimwear. Now you can't find a lot of swimwear in stores in the Netherlands, so I went searching online. When I found this one at hm.com I was sold! It looks a lot like the Triangl bikini, only much cheaper! I'm so happy with it. I'm ready for the sun, sea and beach of Bali!

26 comments:

 1. Wat een leuke bikini =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 2. Ik was er van OVERTUIGD dat die bikini van Triangl was... Misschien moet ik toch maar even naar H&M lopen.. Bali gaat sowieso geweldig worden, zeker met die mooie bikini!

  xo naomi --- http://www.naomiinwonderland.com

  ReplyDelete
 3. Marion, this is a really cute swim suit... I love the color... I am sure it will look amazing on you xox

  ReplyDelete
 4. Ik vier nooit carnaval. Wel vind ik je bikini onwijs leuk!!

  xo

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke bikini!

  ReplyDelete
 6. Love this orange bikini, it looks like the Triangl ones!
  Aw lucky you to fly to Bali :)

  See you Marion xx

  ReplyDelete
 7. I’ve just found your blog and I’d like to say that I’m in love with it!
  I like your posts and photos! Really amazing!
  I’ll be happy to see you in my blog!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  ReplyDelete
 8. Ah lijkt net een echte! Mooie kleur ook als je lekker bruin bent :)

  ReplyDelete
 9. Aaah ik hou van deze bikini's! Super leuk :)

  ReplyDelete
 10. Very nice looking bikini!

  ReplyDelete
 11. Echt een suuuuper leuke bikini!
  Lijkt het je leuk mee te doen aan mijn giveaway?
  xoxo.
  FROM HATS TO HEELS
  www.fromhatstoheels.com

  ReplyDelete
 12. Aah hij is echt heel cute, zal je vast geweldig staan! liefs

  ReplyDelete
 13. Love this bikini. The color is stunning! Love its texture too!

  Jessica | notjessfashion.com

  ReplyDelete
 14. Love it .
  http://findshopping.blogspot.in/2015/02/usa-shopping-websites-list.html

  ReplyDelete
 15. Anonymous18.2.15

  Dat is een leuke bikini! Zelf heb ik de afgelopen paar dagen ook Carnaval gevierd!

  ReplyDelete
 16. Toffe bikini, ik vind die stijl van Triangl altijd zo leuk. :)

  ReplyDelete
 17. Hij is super leuk! Het doet me meteen denken aan de bikini's van Triangl inderdaad.

  ReplyDelete
 18. Wonderful bikini!

  Greets from Greece :)

  ReplyDelete
 19. Ik had 'm al gezien op je Instagram. Hij is prachtig!

  ReplyDelete
 20. I have the same bikini also because it looks a lot like the triangle bikinis. I like it. The color is so pretty.

  www.marysloveforbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 21. Really interesting post. I’m pretty new to blogging and only have my significant other to take photos for me!


  Olivia | https://www.amazon.com/Under-Eye-Gold-Mask-Moisturising/dp/B07B2H9KKW

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥