Sheinside reviewSheinside. Een Chinese webshop waar je echt alles op kunt vinden qua fashion. En het is ook nog eens heel betaalbaar (goedkoop). Laat ik een gokje wagen! Dacht ik, 3 weken geleden. Ik zag deze leuke lace bra en dit leuke jurkje en besloot ze te bestellen. Perfect voor Bali, waar ik over 2 maanden naartoe ga.
Je moet wel even geduld hebben, bij mij heeft het 3 weken geduurd voordat ik het pakketje ontving.
Toen ik het ontving was ik erg enthousiast. Totdat ik het uitpakte..

De lace bra was STUK. Hoe kan dit nu? Hoe kun je dit opsturen naar je klanten?? Het ene stuk was schuin afgeknipt en het andere stuk recht. Het kan dus niet zijn dat ik tijdens het uitpakken per ongeluk door het bandje geknipt heb.
Ik was er best pissig over. Naast dat stond het voor geen meter en zat het veel te strak. Iets wat ik in veel reviews gelezen had, dat de maten erg klein uitvallen. De afwerking was ook niet echt geweldig, erg slordig.

Toen ik het jurkje uitpakte en het aantrok scheen het gigantisch door. Balen, want had me juist op dit jurkje erg veel verheugd!

Ik heb ze een mail met de foto's gestuurd, ze zeiden dat ze me 5 dollar terug betalen op mijn Paypal rekening. Ik vond dit eigenlijk te weinig, het topje kostte boven de 10 dollar, maar ik denk dat ze niet met een beter aanbod komen. Dus heb hier op ingestemd. Het staat inmiddels op mijn rekening.
Alles samengevat valt mijn bestelling bij Sheinside dus erg tegen. Ik heb goede en minder goede reviews gelezen en denk dat ik gewoon een enorm pechgeval ben. Mijn conclusie: Ik koop nooit meer wat van Chinese webshops zoals Sheinside.

Ik probeer het positieve van deze 2 items te zien. Ik zie het als een soort DIY projectje! De voering van het jurkje ga ik vervangen door een niet doorschijnende stof, van de lace bra ga ik het kant los knippen en er zelf een rekbaar stuk aan maken zodat hij me past. En uiteraard nieuwe bandjes..

Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben gehad! Wat zijn jou ervaringen met Sheinside?

35 comments:

 1. The bralet is so beautiful.. I really enjoy sheinside, I wish I could collab with them.
  Your blog is so lovely. I'm following right now :)
  I also invite you to check out my blog. I hope you enjoy it and follow it too beautiful xx
  THE PINK ELEPHANT SHOE | WIN YOUR FAVORITE DRESS WITH ONLY ONE COMMENTARY

  ReplyDelete
 2. Zonde en wat slecht! Hopelijk kan je er zelf nog iets van maken ;)

  ReplyDelete
 3. Wat zonde van de kwaliteit.
  Hopelijk kan je er wat leuks van maken !
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 4. Wat belachelijk! Om 5 dollar terug te betalen is wel een beetje triest. Wel jammer zeg, want het ziet er allemaal zo leuk uit.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 5. That really a shame. That cut is really mysterious!
  I always wanted to order there, but now I am quite cautious!
  Thx for that!

  xoxo Colli // tobeyoutiful

  ReplyDelete
 6. Nice items. I have bought there several times and everything was perfect.
  But you must tell them about that cut...
  xx

  http://losaway.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Voortaan niet akkoord gaan met zoiets! Ze hadden gewoon al het geld over moeten maken als het kapot is X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 8. Oh that's a pity, but it's a beautiful bustier!

  NEW POST on http://whattostyle.blogspot.com/

  xoxo,
  Jessica

  ReplyDelete
 9. Ik was zo enthausiast over het jurkj! Totdat ik gelukkig nog even verder las. Jeetje wat slecht zeg! Zo zonde :( XO

  ReplyDelete
 10. Ik heb er 2x wat van gesponsord gekregen, en het jurkje stond me ook niet heel goed. De jas daarentegen vond ik geweldig, dus het verschilt denk ik heel erg. Sowieso klopt het wel dat de maten vaak heel klein uitvallen, bijna alles wat ik van oasap krijg is te kort :/ Maar een goed idee dat je er een DIY projectje van maakt! En kan je bij het jurkje niet gewoon een hemdje + rokje eronder dragen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah ja balen zeg, ik ga er niet meer bestellen omdat ik bang ben voor meer teleurstellingen. Ja dat was ook mijn idee! Het jurkje is alleen wat aan de korte kant omdat het klein uit valt, dus weet niet of ik hem uberhaupt ooit zal dragen haha..

   Delete
 11. Beautiful clothes:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 12. Je foto's zijn van goede kwaliteit en bedankt dat je je eerlijke mening met ons deelt ;)
  maar wow echt zonde van dat jurkje!

  xx julia

  ReplyDelete
 13. Anonymous6.2.15

  Pfoe, het idee alleen al, vreselijk!
  Fijn dat je zo eerlijk je mening deelt, heb ik zeker wat aan! ;)
  XOXO

  ReplyDelete
 14. Ongelooflijk! Ik had dat ook, maar dan met een ketting die er mega nep uitziet. Ik koop dus maar liever in de winkel...

  ReplyDelete
 15. Super zonder! Vooral die lace bra vind ik er cute uit zien :)

  xo

  ReplyDelete
 16. Echt zo jammer dat het zo is tegengevallen! En vind het ook echt erg dat ze een topje zo durven opsturen.. Wat een geluk dat jij zo handig bent en er toch wat van kan maken! Ik heb ook eens iets gekregen van hen en dat is dan wel weer goed meegevallen, ik was goed voorbereid en bestelde de grootste maat, die net paste haha! Gekke Chinese maten gaan toch niet voor iemand van 178 cm met rondingen! ;) En wat leuk dat je naar Bali gaat overigens, wauw!! XOXO IMKE

  ReplyDelete
 17. Aaaah wat ontzettend balen :( Echt schandalig van die bra! Kun je het jurkje niet dragen met een onderjurkje? Of straks over je bikini?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onderjurkje heb ik geprobeerd maar het jurkje zelf is er net wat te kort voor! Voor over mijn bikini zou een leuke optie zijn :)

   Delete
 18. Anonymous7.2.15

  Zonde! Het ziet er allemaal zo mooi uit, maar waar voor je geld krijg je helaas niet
  Heb 1/2 jaar geleden daar ook iets besteld... Toendertijd niet wetende dat de kleding klein uit zou vallen en dat de levertijd inderdaad best lang is! Heb gelukkig het kledingstuk nog kunnen verkopen, maar bestellen daar doe ik niet meer...
  Hoop dat je er toch nog een leuk DIY project van kunt maken :)

  ReplyDelete
 19. You have amazing blog dear. Would you like to follow each other? xxx
  www.wajihaslifediary.blogspot.com

  ReplyDelete
 20. Balen dat het stuk is. Dat vind ik ook echt niet kunnen en dan maar 5 euro terugstorten. Liefs

  ReplyDelete
 21. Wat zonde! De lace bra vind ik wel erg mooi

  ReplyDelete
 22. Aaah wat zonde zeg, super jammer dat de items zo tegenvallen! Ik heb al een paar keer iets besteld bij Sheinside en ben wel erg tevreden over de kwaliteit.

  ReplyDelete
 23. Both the dress and the bra are lovely, nice purchases!

  See you Marion xx

  ReplyDelete
 24. Woow, wat erg dit! Daar ga ik zeker nooit iets bestellen ;)

  ReplyDelete
 25. Wat erg zeg dat het zo tegenviel! echt slecht van een webshop, en dan ook maar 5 dollar terug overmaken.... hopelijk kun je er zelf nog wat leuks van maken!

  ReplyDelete
 26. Oh, superjammer dat je beha kapot was! Ik heb tot nu toe twee dingen besteld bij Sheinside, en bij mij kwam alles wél netjes aan. En ook netjes op tijd, trouwens.

  ReplyDelete
 27. Oh it so bad, it happens to me once too with an other chinese brand!

  ReplyDelete
 28. Oooh dat eerste blousje lijkt me zo mooi! Hopelijk komt hier eens een outfitartikel van online. Ik ben er best benieuwd naar hoe het eruit ziet als je het aanhebt. Liefs

  ReplyDelete
 29. Wat een baalmoment! Als je niks met het jurkje doet, kan je hem nog altijd lekker aan naar het strand toe. Dan maakt het ook niet veel uit of dat deze doorschijnt ;-). Het Lace topje zou ik idd proberen zelf iets van te maken..want anders doe je hem toch weg. =) succes!

  ReplyDelete
 30. lovely dress!
  xx
  http://sapetoibien.blogspot.com

  ReplyDelete
 31. Camping is the things that many people enjoy doing as a family. When they do this, they will notice that it is going to be easy to have the results that they want with family members present and that could lead to them growing together and enjoying nature. My link

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥