Grey shades


Sweater, Pencil skirt: H&M     Bag: Rock Werchter     Boots: Invito     Watch: Fossil

NL: I love grijs!! Qua kleding is het mijn favoriete kleur. Zelfs helemaal grijze outfits zijn leuk, omdat je ook zoveel verschillende tinten grijs hebt. Ik betrap mezelf er ook op tijdens het shoppen dat ik snel naar de grijze items duik. Draag jij zelf ook veel grijs?

EN: I love grey!! It's my favourite color when it comes to clothing. Even a totally grey outfit looks great, because you can combinate with the many differend shades of grey. I catch myself I search a lot trough grey items while shopping. Do you often wear grey?

29 comments:

 1. Nadiaa8.1.15

  Haha ik draag nooit grijs O:) ik loop altijd naar het rood toe.. deed ik vroeger nooit, toen was het blauw. Maar eigenlijk is heel mijn kledingkast een regenboog he ;) Komende tijd hoop ik wel meer blauwgrijs te gaan kopen ipv die felle kleuren

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja moet je doen! Staat je mooi, ook de wat rustigere kleuren :)

   Delete
 2. Ik ben ook echt dol op grijs! Helaas heb ik op dit moment nog niet zo heel veel items in deze kleur, maar dat ga ik vanaf nu anders doen. Ook in deze outfit vind ik het weer heel mooi staan namelijk!

  ReplyDelete
 3. Cutie! Staat je heel leuk :)

  xo

  ReplyDelete
 4. Echt een super leuke outfit =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 5. you look perfect I love the too material in this outfit this sweater is perfect with the pencil skirt!

  ReplyDelete
 6. Very lovely outfit, love the skirt and the sweater goes so well with it,
  you look great :)

  http://dreamland1234.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Heel leuke outfit zo! Staat je super<3
  X Emma

  ReplyDelete
 8. I often wear black and white and grey! Mainly sticking to neutrals and I love it, with the occasional pop of colour. That jumper of yours looks so cosy :)

  ReplyDelete
 9. Nice, and comfy grey look :) I love it..and yes, great photos :)

  ReplyDelete
 10. Marion, you do look great in grey... it seems like such a wonderful color for you... I have a couple of grey dress pants that I wear, paired with either a black top or a great colored top... xox Have a great weekend xox

  ReplyDelete
 11. That looks sooo elegant! I love it!
  Wanna follow each other? Just followed you!

  xoxo Colli || TOBEYOUTIFUL

  ReplyDelete
 12. Wat een super toffe outfit ! Staat je heel mooi ! X

  ReplyDelete
 13. Heel gaaf outfit! Leuke combinatie met die trui erboven x

  ReplyDelete
 14. looking good meid! liefs

  ReplyDelete
 15. Ik ben meer iemand die eer zwart draagt. Wat je aan hebt vind ik wel heel erg mooi.
  xxx

  ReplyDelete
 16. Great look, it inspire me!

  xx Ronja

  ReplyDelete
 17. Leuke look en prachtige foto's!

  ReplyDelete
 18. Leuke outfit en prachtige foto's! Ik draag ook best vaak grijs :)

  ReplyDelete
 19. Love the blend of grey and black here, the epitome of street chic colors! Great pairing with the sweater! :) xo~ Lena
  www.felinecreatures.com

  ReplyDelete
 20. An all grey look is simply chic!! I love to throw in a color, though :)

  Rosa
  Styleyourselfinstyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 21. Wat een mooie outfit! Ik hou wel van die kleuren! <3

  ReplyDelete
 22. Leuk gecombineerd! Echt een prachtige rok!

  ReplyDelete
 23. Heel vaak kom ik uit op zwart met grijs, het is zo makkelijk en altijd goed!

  ReplyDelete
 24. Ik draag zelf ook graag grijs. Deze outfit vind ik erg mooi en een mooie tint grijs!

  ReplyDelete
 25. Mooie pencil rok!! Zelf ga ik altijd naar het blauwe toe in winkels, ben heel wit van huid dus grijs gaat me niet echt goed :) maar bij jou staat het heel mooi!

  Sophie
  www.pullasophie.com

  ReplyDelete
 26. Heerlijke winter outfit dit!

  www.myrthei.nl

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥