Let's get personal: de antwoorden!Laatst heb ik een Q&A gehouden omdat ik besefte dat ik dit eigenlijk nog nooit had gedaan op mijn blog. Om mij beter te leren kennen konden jullie me van alles vragen. So let's get personal!

1. Hoe gaat het?
Laat ik maar beginnen met deze vraag! Het gaat goed met me. Ik zit op het moment wel goed in mijn vel! Het scheelt dat ik een hoop leuke dingen op de planning heb. Daardoor blijf ik mezelf altijd motiveren! Ik heb 2 weken geleden een korte vakantie naar Barcelona geboekt met mijn zusje, daar ga ik in Januari naartoe. Ook heb ik gister weer kaartjes besteld voor het festival Rock Werchter, zin in! Kerst komt er ook weer aan en ik verheug me ook gewoon op kleine dingen zoals een besteld jurkje van de Mango wat morgen binnen komt met de post. Als ik leuke dingen blijf plannen, heb ik altijd iets om naar uit te kijken :)

2. Waar shop je het liefst voor kleding?
De kledingwinkels waar ik het liefst kom zijn de H&M, Primark, Bershka, Pull and Bear, Zara, Mango, Vero Moda, Only en The Sting. Hier kan ik altijd wel wat vinden! Vooral de H&M en Primark zijn mijn favoriet. Ook vind ik het erg leuk om kleine boetiekjes te bezoeken en kleding te vinden waar niet alle meiden van Nederland in rondlopen, wat je wel vaak hebt bij de H&M en Primark haha ;)

3. Wat is het laatste wat je doet voordat je gaat slapen?
Ik vind het belangrijk om met een goed gereinigd gezicht naar bed te gaan. Ik haal mijn make-up er altijd heel goed af en reinig mijn gezicht daarna met thea tree producten. Dit helpt goed tegen een onzuivere huid. Mijn huid is best onzuiver. Ik dacht een paar jaar geleden dat dit wel voorbij zou zijn als ik wat ouder werd, maar nu ik 23 ben heb ik er nog volop last van. (ik kan me daarom ook altijd erg irriteren aan mensen die zeuren om 1 piepklein puistje ;)). Ach, uiteindelijk zal het vast een keer minder worden!

4. Wat voor een haar stijl/kleur zou je heel graag willen waarvan je weet dat het je eigenlijk niet staat?
Ik heb weleens mijn haar laten krullen met een krultang. Het zag er niet uit!! Al waren het ook grote grove krullen, dat staat denk ik sowieso niet bij mijn korte dunne haar. Ik vind van die echte afro kapsels altijd zo tof staan bij meiden die dit hebben! Al weet ik dat dit me totaal niet zou staan haha. Ik heb ze wel eens langer gehad, tot over mijn schouders. Uiteindelijk werd het zo dun en slecht dat het uit zichzelf afbrak. Sinds toen heb ik ze in een bob laten knippen, omdat ik simpelweg geen keus had. Ik heb erg dunne haartjes, maar ben tevreden met wat ik heb.

5. Aan wat kun je je het meest ergeren bij mensen? 
Dat is dan bijvoorbeeld wat ik bij puntje 3 zei, dat mensen kunnen zeuren om een heel klein puistje op hun gezicht. Gaat vanzelf wel weer over! Zit er niet zo mee ;) Of mensen op Facebook, wanneer ze altijd maar over hun werk praten en hoe druk ze het wel niet hebben, of altijd wel iets te zeuren hebben. Zo vermoeiend!

6. Welke trend vind je echt ongelofelijk lelijk?
Haha leuke vraag! Maar moet er wel even over nadenken. Ik vind het niet echt lelijk, maar ben nooit van de kimono trend geweest. Of de tulle skirt trend, zo'n ballerina rok. Staat super mooi en leuk, maar het is niet echt iets om mee over straat te gaan. Dat vind ik vaker met trends, dat het allemaal te opvallend en apart moet zijn.


7. Wat studeer je eigenlijk? Of werk je?
Ik heb maatschappelijke zorg gestudeerd, en werk nu al 2,5 jaar in de gehandicaptenzorg. Ik werk bij Kentalis, dit is een organisatie voor doof-blinden cliënten. De cliënten waar ik mee werk zijn dus doof/slechthorend en/of blind/slechtziend met een verstandelijke beperking. Ik werk op de woongroep met jong volwassenen tussen de 20 en 25 jaar met een erg laag niveau. Elke dag is weer anders! Mijn werktijden zijn onregelmatig, ook met weekenden en feestdagen gaat het werk gewoon door. Veel mensen vinden het knap dat ik dit werk doe, maar het is gewoon mijn werk en ik doe het graag. Ik vind het niet zwaar of confronterend omdat mijn cliënten bijvoorbeeld allemaal rond mijn eigen leeftijd zijn. Ik doe het met veel plezier! :) (ja, deze vingerspelling hier onder ken ik ook! ;))

8. Hoe ben je op het idee gekomen van je outfit achtergronden?
Ik woon best achteraf, en mooie achtergronden kon ik niet echt vinden thuis. Dan maar het bos in! Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik dit vaker ben gaan doen. Ik vind het heerlijk om alleen het bos in te gaan met mijn statief. Af en toe kom je wel mensen tegen, dat is best gênant haha. Het meest gênante wat ik heb meegemaakt is dat ik een stel oude jagers tegen kwam die op vossen aan het jagen waren. Ze stonden me een beetje raar aan te kijken toen ze me daar in mijn outfitje zagen staan, haha!

9. Waar ben je het meest trots op wat je tot nu toe hebt bereikt of hebt gedaan?
Natuurlijk ben ik erg trots op wat ik met mijn blog bereikt heb! Ook ben ik ook wel trots op mijn fotografie portfolio, maar ik blijf dit beiden als hobby doen. Het moet niet een fulltime hobby worden ;)
Ook ben ik wel eens naar Bosnië geweest met school om een school voor kinderen met een handicap op te knappen. Hiervoor moesten we geld inzamelen, en dit heb ik gedaan door met kerst naar de kerstviering in de kerk te gaan en er een verhaaltje te doen. Voor een bomvolle kerk! Ik ben niet erg gelovig ofzo, maar dit was het perfect moment om een hoop mensen tegelijk aan te kunnen spreken. Dit was wel een moment waar ik het meest trots op was. Na de mis keken we in de collectebussen die achteraan de kerk stonden, en er zat zelfs een briefje van 50 euro in. Zo mooi dat mensen zo vrijgevig kunnen zijn voor goede doelen! Daarna heb ik een onwijs mooie tijd gehad in Bosnië.

10. Heb je ooit overwogen je blogposts in het Engels te schrijven?
Ja, dit doe ik dan ook bij al mijn blogposts. Behalve bij deze, hier heb ik bewust voor gekozen. Ik kan wel Engels, maar als ik dit alles ook in Engels moet schrijven ben ik er uren mee bezig wil het kloppend zijn. Met andere blogposts schrijf ik wel altijd een stukje in het Engels. Ik heb ook buitenlandse volgers dus vind ik het leuk dat zij ook wat begrijpen van mijn blogposts. Maar mijn blog moet het meestal gewoon van de plaatjes hebben. Ikzelf vind het ook prettiger berichten te 'lezen' met veel plaatjes! Deze blogpost is dus ook een keer totaal iets anders dan wat jullie van mij gewend zijn.

11. Als je de rest van je leven nog maar bij 1 winkel mocht winkelen, welke zou dit dan zijn?
Dan kies ik toch voor de H&M, omdat je er allerlei stijlen hebt en er altijd wel iets leuks te vinden is. En het lekker betaalbaar is natuurlijk!

12. Hoe is je blognaam ontstaan?
Ik heb hier dagen, misschien wel weken over nagedacht! Ik vond het zo moeilijk. Opeens kwam ik er op! Ik weet niet eens meer hoe haha ;) Eigenlijk vind ik mijn blognaam niet helemaal passen met wat ik op mijn blog laat zien, omdat ik ook niet elke 24u een nieuw bericht post. Ik heb er over nagedacht om een andere naam te nemen, maar het is zo moeilijk een nieuwe naam te verzinnen die nog leuker is. Ik vind 24 hours of fashion erg leuk klinken, dus laat het denk ik lekker hierbij ;)

13. Wat staat er absoluut nog op je bucketlist?
Heel veel reizen! Dit zeker weten! Wanneer je dit niet doet heb ik het idee dat je zoveel mist. Je leeft maar 1 keer, dus moet je ook alles gezien hebben van deze mooie wereld. Gelukkig houdt mijn vriend hier ook van. We hebben bijvoorbeeld al Indonesië (Bali) en Thailand op de planning staan. Afgelopen zomer hebben we een roadtrip door een klein deel van Europa gedaan, dit was een mooie start! Nu is het tijd voor de verre reizen :)

Pfoeh! Het is uiteindelijk een best lange post geworden voor mijn doen! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen :) X

22 comments:

 1. Wat een leuke en interessante post! Heel goed geschreven, en echt interessant!

  XO IMKE

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heel fijn om te horen! Gelukkig maar, ondanks de lange tekst :)

   Delete
 2. Ik vind die zeurende mensen op facebook ook altijd zo irritant! H&M is bij punt 11 een goed antwoord, maar ik denk dat ik voor men@work zou gaan!

  ReplyDelete
 3. Ik ben het helemaal met je eens: heel veel reizen!

  ReplyDelete
 4. Super leuk om te lezen =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 5. Leuk zeg! Ik wist niet wat je deed en zelfs niet dat je 23 was! Leuk :)

  xo

  ReplyDelete
 6. Leuk om alle antwoorden te lezen. Heb er even uitgebreid de tijd voor genomen. Haha! XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen weg voor kerst. Doe jij al mee?

  ReplyDelete
 7. Leuke antwoorden heb je gegeven!! Erg leuk om te lezen x

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuke antwoorden! Ik ben van plan om een cursus gebarentaal te volgen aangezien ik logopedie en audiologie studeer en graag audiologe wil worden. Super leuk dat jij die gebaren kunt ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. The pictures are very pretty, I love a lot the one wth the ballerina, have a great week end!!!

   Delete
  2. The pictures are very pretty, I love a lot the one wth the ballerina, have a great week end!!!

   Delete
 9. Super leuk om te lezen!!

  Liefs,
  Anouk

  ReplyDelete
 10. Anonymous5.12.14

  Super leuk om de vragen en antwoorden te lezen!
  Liefs Nathalie

  ReplyDelete
 11. Leuk om te lezen dat je in de gehandicaptenzorg werkt! Heb het zelf ook jaren met plezier gedaan en mis het vak nu het erg.

  ReplyDelete
 12. Erg leuk om te lezen. Een mooi persoonlijk verhaal!

  ReplyDelete
 13. Ik vind t zo cool dat je outfit foto's in het bos zijn!
  Dat maakt de foto's zo interessant en heel leuk om naar te kijken ;)

  xx

  ReplyDelete
 14. Wauw die bovenste foto is heel mooi! Leuk om te lezen verder

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke vragen!

  ReplyDelete
 16. Heel leuk om dit zo te lezen :-D

  xoxo
  Dascha

  ReplyDelete
 17. Wat leuk om te lezen! En leuke foto's:) X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 18. Hi dear
  perfect compilation, so interesting
  Love tul skirts, so girly
  xoxo

  ReplyDelete
 19. Anonymous8.12.14

  wat heb je hem leuk ingevuld!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥