Dear Santa...

Christmas wishlist

NL: Lieve Kerstman... graag alles van deze wishlist. Al deze items zou ik graag in mijn bezit willen hebben! Maar ik moet realistisch zijn en grenzen stellen. Ik blijf maar kopen, maar wil ook graag gaan sparen. Sparen voor een huisje, want mijn vriend en ik zien onszelf al graag samenwonen in ons eigen huis. Met eigen spulletjes. Ohh krijg nu al zin om langs de Ikea en H&M home te gaan! ;)
Deze wishlist is er vooral een die bestaat uit accessoires. Maar laat ik mijn shopwoede toch maar even onder controle houden, ik moet tenslotte ook nog wat in Barcelona kunnen shoppen! Heel veel zin in een paar daagjes naar Spanje, nu maar hopen dat het er ook nog mooi weer is in januari. Geen sneeuw please :) Dat is alleen voor kerst. Al hoeven we dit jaar (alweer) niet te wachten op een witte kerst ;)
Vanavond gaan we gezellig gourmetten en suprise doen met het gezin, ik ben erg benieuwd wie mij heeft!

EN: Dear Santa... please everything from this wishlist! But I have to be realistic, I can't buy everything I want. I also want to save money for my future home, together with my boyfriend. I like the idea to live in our own house in two years! Can't wait to shop the interior, haha.
This wishlist is all about accessoires. I have to save the wishlist for Barcelona, because I want to come home with some new items from Barca offcourse! I hope the Spanish weather is great in January. No snow, please :) Let's save that for Christmas.

25 comments:

 1. It7s great how you are thinking about your future,
  great list :)

  http://dreamland1234.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Die hoed is zó leuk! Ik wil ook nog heel graag een paar nieuwe witte sneakers. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
  ingewm.nl

  ReplyDelete
 3. Oeh, heel leuk!!

  xoxo
  Dascha

  ReplyDelete
 4. Leuke wishlist! Die Fujifilm Instax vind ik zo cute <3

  ReplyDelete
 5. Wauw wat een mooie wishlist =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 6. Toffe items staan er op je wish list! Witte sneakers staan ook hoog op mijn lijstje.

  ReplyDelete
 7. Misschien toch maar eens een geldboom overwegen? ;)

  ReplyDelete
 8. Ik heb fujifilm instax mini 8, ook in het roze (heb trouwens ook een review over gemaakt ik mijn blog)! Zo'n subtile gold necklace wil ik echt al heel lang, maar heb hem nog steeds niet gekocht. Heb wel een zilveren versie ervan.

  ReplyDelete
 9. Super mooi lijstje :)

  x

  ReplyDelete
 10. Die sneakers zijn echt tof!

  ReplyDelete
 11. Anonymous20.12.14

  Wat een gave polaroid camera heb je op je wishlist ^^

  ReplyDelete
 12. Wat een super leuk lijstje! Die instax vind ik echt zo leuk!

  ReplyDelete
 13. wat een prachtige foto's weer!
  Echt een hele mooie post ;)

  Trouwens, prettige feestdagen, en een gelukkig 2015!
  xx julia

  ReplyDelete
 14. Great choices Marion, I love the hat! A great alternative to the classic black fedora ;) xo~ Lena
  www.felinecreatures.com

  ReplyDelete
 15. Very nice selection, love the pink camera!!

  Rosa

  Styleyourselfinstyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 16. Leuk lijstje, ik zou het allemaal willen hihi! x

  ReplyDelete
 17. Marion... I hope you get a few of your wish list items... Good luck with saving money for your house, that is awesome... xox

  ReplyDelete
 18. Anonymous21.12.14

  Leuke items! Die hoed en de ketting zijn mijn favoriet! :)

  ReplyDelete
 19. That grey hat definitely has my name all over it. I hope these items find a way under your tree!

  ReplyDelete
 20. Such a nice wishlist, love absolutely eberything <3

  See you Marion xx

  ReplyDelete
 21. Ooooh voor mij dezelfde items graag! Wat een prachtige wishlist, love it!

  XO IMKE

  ReplyDelete
 22. Great choices :)
  *new follower in the blog

  http://retromaggie.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 23. FIJNE items! Vooral die camera, aaah!

  ReplyDelete
 24. Die polaroid camera is echt de moeite waard, ik heb de roze en ik heb nog steeds geen spijt van mijn aankoop.

  Liefs,
  Julie

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥