2014: Outfits in a row


NL: Tijd voor een throwback op 2014! Herkennen jullie sommige outfits nog van een tijdje terug? De laatste foto is alvast een sneak peek van mijn nye jurkje.
In ongeveer maart 2014 ben ik begonnen met foto's maken in de bossen bij ons in de buurt. Ik vond het thuis wat standaard, er waren geen leuke achtergronden. De natuur is mooi maar vooral variërend, en koud. Wat heb ik het koud gehad tijdens het maken van een aantal van deze foto's! Maar ook vooral veel plezier gehad en genoten van deze momenten in de mooie natuur. Ook gênante momenten wanneer ik mensen tegen kwam terwijl ik aan het paraderen was in mijn -net te chique voor de bossen- outfit.. Als ik kijk naar een jaar geleden is het qua outfit foto's vooruit gegaan en dat laten jullie me vaak ook weten met hele leuke reacties en complimentjes. Daarom: Bedankt!! Voor al de leuke reacties die ik van jullie heb gehad het afgelopen jaar.
Een heel gelukkig en fijn 2015!

EN: Time for a 2014 throwback! Do you recognize some outfits from a while ago? In 2014 I started making pictures in the forest in our neigbourhood. The nature is beautiful and variable. Sometimes it was cold when I took some of the pictures above. But I liked these moments a lot, I think this is the most fun thing to do about blogging. Sometimes it was embarrassing when people saw me walking trough the forest with my chic outfits, haha.
If I look back to the outfit pictures from a year ago I see my pictures have become better and more beautiful because of the beautiful colors and shapes of the forest. I want to thank you all for the compliments and reactions you give me.
Have a happy and lovely 2015!

19 comments:

 1. Your outfits are great Marion... the forest as a backdrop is lovely ♡

  I wanted to wish you a lovely and Happy New Year xox

  ReplyDelete
 2. Echt leuke outfits heb je aan gehad =)
  Je kleding stijl is echt heel leuk !!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 3. Superleuk dit artikel. Je hebt echt een geweldige stijl en een prachtig overzichtje zo! De 6de outfit is mijn favoriet!

  ReplyDelete
 4. Echt supermooie outfits allemaal!

  ReplyDelete
 5. Heel leuke post, fijn zo'n overzicht van je outfits! De foto's in de bossen zijn altijd zo mooi, wauw! En haha, wie gaat er nu niet op hakken in de bossen wandelen ;)

  XO IMKE

  ReplyDelete
 6. Super leuk artikel! Zo eentje ben ik ook van plan :)

  ReplyDelete
 7. Super leuke post! Stuk voor stuk prachtige outfits!♡

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke outfits allemaal! X Laura www.mixtfashion.com
  (WIN: Polette cat eye sunglasses )

  ReplyDelete
 9. Leuk altijd, zo'n overzichtje met outfits. En mooi nye jurkje! Jij ook een goed 2015 gewenst!

  ReplyDelete
 10. Gorgeous ensembles!! I have to say my favorite is the pink coat the color and cut is just spectacular! xo~ Lena
  www.felinecreatures.com

  ReplyDelete
 11. Leuk om te zien ! En wat een mooie outfits allemaal ! x

  ReplyDelete
 12. wat een mooi overzicht ;)
  Je ziet er in al deze post super uit!
  Ik wil je bij deze ook alvast een gelukkig nieuwjaar wensen, en hoop dat je weer net zo veel leuke posts in 2015 met ons gaat delen <3

  Xx julia

  ReplyDelete
 13. Super mooie looks <3

  xoxo
  Dascha

  ReplyDelete
 14. Great to see you in the outfits of the year!! The item I love most is the pink coat!!

  Wish you a happy 2015 that brings you all you desire!!

  Rosa
  Styleyourselfinstyle.blogspot.com

  P.S. - Following you on bloglovin :)

  ReplyDelete
 15. Leuk gedaan! Ik kan niet kiezen welke mijn favo is! XO

  ReplyDelete
 16. very cool recap, these outfit are all so pretty!!!

  ReplyDelete
 17. Wat super leuk! Ik vind het heerlijk om terug te zien :)

  xo

  ReplyDelete
 18. Wat een leuk overzichtje! Je hebt echt een leuke kledingstijl!

  ReplyDelete
 19. Dit vind ik nou echt een leuk overzicht! Ik maak VEEL te weinig outfitfoto's, vandaag heb ik een poging gedaan. Misschien wordt het dit jaar wat hihi!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥