Happy 2nd birthday 24 hours of fashion!


NL: HAPPY BIRTHDAY to my blog! Vandaag is het alweer 2 jaar geleden dat ik begon met bloggen op de naam '24 hours of fashion'. Als ik mijn eerste berichten van 2 jaar geleden terug kijk merk ik dat ik een hoop heb geleerd! Ook ben ik steeds kritischer gaan kijken naar mijn foto's en het uiterlijk van mijn blog. En natuurlijk ben ik ook gegroeid in die 2 jaar! Ik heb niet een hele grote vooruitgang qua volgers gekregen, maar daar doe ik het ook niet voor. Ik blog vooral om mijn passie voor mode kwijt te kunnen en er mensen mee te kunnen inspireren. Het aantal mensen maakt me dan ook niet zoveel uit :) Bloggen is een hobby van me, het moet niet een fulltime job worden (naast mijn vaste werk). Ik ga er nog graag heel wat jaartjes mee door. Het allerleukste zijn alle lieve en leuke reacties, dat motiveert me enorm. Heel erg bedankt!

EN: HAPPY BIRTHDAY to my blog! Today it's already 2 years ago I started blogging with the name '24 hours of fashion'. When I look back to my first posts I notice I learned a lot! My blog has grown to what it is now. I'm proud of my little space on the internet. Here I can share my passion for fashion with the ones who are interested in my posts. I didn't make a big step in followers but that doesn't matter. It's a hobby, not my second job. The best thing of my blog are your sweet and fun reactions! That keeps me motivated. Thank you!

31 comments:

 1. Gefeliciteerd met je blog birthday!

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Al weer 2 jaar, hopelijk blijf je nog lang bloggen want ik vind je artikels heel leuk! :D

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 3. Wauw, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijpaal <3 Dat er nog maar vele mooie blogjes van jou mogen verschijnen!

  ReplyDelete
 4. Happy two year blog anniversary Marion... congratulations ;) xox

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!

  ReplyDelete
 6. Congratulations, happy blog birthday :)

  ReplyDelete
 7. Waah wat tof! Gefeliciteerd! Die gif is trouwens zo leuk met het taartje! Ik merk dat ook heel erg als ik artikelen van 2 jaar terug bekijk op mijn eigen blog :D
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 8. Ah wat super ! Gefeliciteerd ! En dat je nog maar veel jaartjes met plezier door gaat bloggen :) ! X

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan van je blog =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 10. Woehoe gefeliciteerd met je blogverjaardag meid <3

  ReplyDelete
 11. Gefeliciteerd! Het is maar goed dat je kritisch bent, want ik vind jouw blog echt heel mooi. Bij mij moeten er nog een aantal dingen veranderd worden helaas en ik weet maar niet hoe...
  Ik wens je nog vele blogjaren en veel plezier met verder schrijven! Xxx

  ReplyDelete
 12. Happy blog birthday! Ik vind je blog echt super leuk :)
  Heel veel succes nog verder

  ReplyDelete
 13. Gefeliciteerd! Weer zo leuke gifjes! ♥

  ReplyDelete
 14. Gefeliciteerd meid! Krijg spontaan zin in taartjes nu ik deze gif zie :P haha Liefs, Roxanne

  ReplyDelete
 15. Aaah gefeliciteerd! Weer een feestje haha :)

  xo

  ReplyDelete
 16. Ah wat super leuk! Gefeliciteerd :D
  Wat een mooie lange tijd alweer zeg.

  ReplyDelete
 17. Happy bday! More blogging goodness in the coming years!

  ReplyDelete
 18. This is wonderful, congratulations :)

  http://dreamland1234.blogspot.com/

  ReplyDelete
 19. ahh wat een leuke foto's gefeliciteerd!

  ReplyDelete
 20. Gefeliciteerd met je blog! Leuke gifje!

  ReplyDelete
 21. Gefeliciteerd! En oeeeh, die taart ziet er goed uit!

  ReplyDelete
 22. Gefeliciteerd, wat een fijne mijlpaal. Wat tof je foto zoooo!

  ReplyDelete
 23. Wauw, gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag meid! Je doet het echt supergoed!

  X Sara

  ReplyDelete
 24. Gefeliciteerd, wat heb je dat leuk gedaan met die bewegende foto`s! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin en instagram, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  ReplyDelete
 25. Happy birthday to your amazing blog Marion :)

  See you xx

  ReplyDelete
 26. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! :)

  ReplyDelete
 27. Gefeliciteerd! Die bovenste gif is echt geweldig ;)

  ReplyDelete
 28. HAPPY BIRTHDAY TO YOUR NICE BLOG!! Trop mignonnes tes photos, j'adore!!

  ReplyDelete
 29. Wish more and more candles to your blog!

  ReplyDelete
 30. wat leuk nog gefeliciteerd zeg liefs

  ReplyDelete
 31. hiii marion gefeliciteerd met je blogaversary !!!! nog vele jaren en we hopen je wel eens een keer te kunnen ontmoeten

  niina and berry

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥