Fashion & Home Wishlist

Wishlist Autumn Winter '14

NL: Het is de laatste tijd even wat rustiger op mijn blog vanwege privé redenen. 
Al een tijdje denk ik na over hoe ik de inrichting van mijn toekomstige huis zou willen hebben. Wanneer ik al die woon inspiratie zie krijg ik kriebels om uit huis te gaan en een eigen plekje te hebben samen met mijn vriend. Voor nu hou ik het bij een kleine wishlist van gave items voor in huis! Zoals je ziet hou ik wel van industrieel en minimalist. Deze items zou ik zeker wel in mijn huisje willen hebben! Ook heb ik wat items die ik graag in mijn kast zie hangen. Een bruine hoed om mijn collectie uit te bereiden en een heerlijke fluffy vest om in weg te kruipen in de winter. Laat het koude weer maar komen! ;)
Ondertussen heb ik al een aantal van deze items! Zoals de hoed, fluffy vest en het foto rek. Ik zal ze binnenkort laten zien!
Wil je weten waar alle items van zijn? Klik op het plaatje. 

EN: Because of private reasons it's a little bit quieter on the blog.
I'm thinking for a while now about the interior of my future house. When I see al those home inspiration pictures I want to decorate my own home together with my boyfriend. I found some amazing items I like to buy for my own future house. As you can see I love industrial and minimalist items. I also found some fashion items I like to add to my closet. A brown hat to expand my hat collection and this amazing fluffy cardigan to wear during cold Winter days. Let the Autumn/Winter begin!
In the mean time I already got some of these items! The hat, picture rack and fluffy cardigan. I will show them soon!
Do you want to know where the items are from? Just click on the picture.

22 comments:

 1. Aaah wat een mooie dingen! Die vlinder poster vind ik echt geweldig!

  ReplyDelete
 2. Zo'n kaarten rek heb ik ook! Heel fijn!

  ReplyDelete
 3. Dat fluffy vestje vind ik echt te schattig. Leuke wishlist meis. liefs x

  ReplyDelete
 4. Oeh, die gestreepte crop top is zo mooi! Staat vast ook heel mooi met het fluffy vest!

  ReplyDelete
 5. Wat een fijne items! De hoed is ook zo leuk! Ik heb hem een tijd terug ook besteld bij H&M, maar nog steeds niet binnen!

  ReplyDelete
 6. Aah wat een leuke items allemaal! Zo'n foto rek heb ik ook, leuk is íe hè? ;-) En wat is dat fluffy vest mooi zeg, lijkt mij ook heerlijk zitten. Perfect voor het weer zoals vandaag met al die regen. :D

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 7. Zo een glass dome wil ik ook zo graag hebben !

  xo

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke dingetjes, ik zou echt alles willen hebben (dat kaartenrek pleaseee en die hoed wauw!). Ah en trouwens, hopelijk gaat alles goed thuis, sterkte ermee!

  ReplyDelete
 9. Nice selection, wonderful items, but my favorite is fluffy cardigan so cute and fashionable right now :)

  http://dreamland1234.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Grote fan van de industriële lamp en van de fluffy vest, al weet ik niet of ik die vaak zou dragen...

  ReplyDelete
 11. Heel erg leuke wishlist! Ik zou alles wat erop staat ook willen hebben!

  X Sara

  ReplyDelete
 12. Oooh die stoel is mooi zeg!

  ReplyDelete
 13. Nice selection :)
  xx

  http://losaway.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. Oeh, die bruine hoed vind ik ook geweldig en wat mooi die gestreepte crop top! :)

  ReplyDelete
 15. Die minimalist chair lijkt me heeel leuk!

  ReplyDelete
 16. Jaa die croptops zijn zo leuk! Wat een super lijstje!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 17. love the brown hat!
  www.mrsnoone.it
  kiss

  ReplyDelete
 18. Stoel is mijn favoriet! Succes met alles. Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  ReplyDelete
 19. Hi dear
  Perfect wishlist, love the hat and the flurry coat, so cozy!
  xoxo

  ReplyDelete
 20. Wat een leuke wishlist! Zo'n rekje voor foto's lijkt me heel tof :)

  ReplyDelete
 21. Wow, I love this chair! Great selection dear!

  http://finddyourway.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 22. Die lamp is gaaf!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥