Opening Primark VenloNL: Afgelopen dinsdag was ik bij de opening van de Primark in Venlo. Als pers heb ik een sneak preview gekregen voordat de officiële opening was. Er stond een heerlijk ontbijtje klaar en kregen de kans wat rond te kijken. Ook ben ik geïnterviewd! Haha, heel raar om jezelf terug te zien op de Limburgse tv. Wil je het interview zien? Kijk hem hier, vanaf 10 minuten begint het stukje over de Primark. Ik realiseer me nu dat dit het eerste filmpje is waarop jullie mij zien en horen, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden haha ;)
Binnenkort laat ik jullie mijn aankopen zien!

EN: Last Tuesday I went to the opening of the Primark in Venlo, the Netherlands. I get the chance to have a sneak preview of the brand new store before the store official opened their doors. There was a delicious breakfast and we where able to look around. I also got interviewed! Haha, weird to see yourself on TV. Want to see the interview? Click on this link (it's Dutch, the part of the Primark starts at 10 minutes). Soon I will show you my buys!

23 comments:

 1. Gaaf dat je bij de opening was. De nieuwe winkel ziet er erg mooi uit <3

  ReplyDelete
 2. Super leuk dat je bij de opening was en gaaf dat je geïnterviewd bent! x

  ReplyDelete
 3. Ziet er echt super leuk uit de opening =)
  Mooie foto's ook !!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 4. Nadiaa26.9.14

  Die blauwe blazers, superleuk ik moet nodig eens kijken weer daar haha, gaaf hoor op tv ook nog eens :D

  ReplyDelete
 5. Wat gaaf dat je bij de opening was! Ziet er nog heel mooi uit zeg! :) He, wat leuk dat je geïnterviewd werd! Haha, wij gingen op school ook interviews van jezelf terug kijken en dat is ook al heel raar om jezelf zo te horen praten en zien ;-).

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's heb je gemaakt! Het ziet er allemaal erg mooi uit <3

  ReplyDelete
 7. Wat leuk dat je aanwezig was bij dit event. Ik zie op al je foto's al super leuke dingen hangen, dus ik ga er zeker binnenkort eens een kijkje nemen..

  ReplyDelete
 8. Ziet er nog mooi uit! Lekker hoor al die nieuwe Primarks overal :) En inderdaad grappig om dat je stem te horen!

  xo

  ReplyDelete
 9. Wat grappig, je hebt echt zo'n accentje! XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha! Daar was ik al bang voor dat dit op ging vallen haha ;)

   Delete
 10. aw wauw leuk dat er nu ook een primark in venlo zit!

  ReplyDelete
 11. Wauw leuk! Hoe komt het dat je op zulke events wordt uitgenodigd? Je mag me altijd een mailtje sturen naar florence.wijnen@hotmail.com met info als je wil ♡

  ReplyDelete
 12. wat een superleuk fotoverslag! En cool dat je geïnterviewd werd!

  X Sara

  ReplyDelete
 13. Super leuk dat je daar bij mocht zijn!
  En lijkt me inderdaad ook heel raar om jezelf terug te zien op tv!
  Ik vind het al raar om alleen al mijn eigen stem terug te horen!

  ReplyDelete
 14. HI sweetie!
  Amazing!
  Primark openings are always such a great events!
  xoxo

  ReplyDelete
 15. Hello,

  Nice pics ! :D

  Sarah, http://sarahmodeee.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 16. prachtig om te zien! al die rijen en rijen spullen

  xx Anna
  it takes 2 to fashion
  Ps. Vind je het misschien leuk om elkaar te volgen?

  ReplyDelete
 17. Oh mais c'est génial, tu est passée à la TV!! Je suis très contente pour toi. Primark c'est vraiment chouette et ça me donne envie d'aller le dévaliser, dommage qu'il n'y en ait aucun près de chez moi...

  xx, Jade

  ReplyDelete
 18. Mooie foto's van de primark! Je blog is verder ook echt super nice! Wil je ook een kijkje nemen op mijn blog?
  www.itsfashionx.blogspot.com
  xx

  ReplyDelete
 19. Hele mooie foto's heb je gemaakt! :)

  xx

  ReplyDelete
 20. Zag er weer super uit en wat leuk dat je werd geïnterviewd :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 21. Looks nice! Leuk dat je geinterviewd werd!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥