Roadtrip (part 3): Milan

NL: Part 3 alweer van mijn vakantie foto's. Hier waren we in Milaan! Toen we aankwamen regende het, maar zodra we de straat op gingen werd het een heerlijke dag. De dag erna was een warme en zonnige dag! We hebben toen de Duomo beklommen, duifjes eten gegeven (het meisje kwam er opeens bij zitten om me mee te helpen, schattig!) en natuurlijk geshopt in de shopstad van Europa! Ik weet niet hoe het kan, maar ik heb amper wat geshopt. Van de andere kant ook weer goed voor mijn portemonnee ;)
Milaan is een erg mooie stad! Je kunt er natuurlijk ook heerlijk Italiaans eten. Ik heb hier op de laatste foto de lekkerste homemade pasta ooit op! De volgende dag reisde we af naar het Gardameer. Hoe dit was zien jullie in de volgende roadtrip post.

EN: Part 3 of our roadtrip: Milan! We visit the Duomo, feed some pigeons (the little girl was helping me, cute!) and of course: shopping!! Unfortunately I didn't shop that much. How can it be possible?
Milan is a beautiful city. And of course you can eat delicious Italian food! At the last picture you see the most delicious home made pasta I've ever eat. The next day we drive to the Garda Lake. More about that in the next post.

9 comments:

 1. Wat maak je toch mooie foto's :) Ziet er leuk uit allemaal!

  ReplyDelete
 2. Wauw, wat ziet dit er geweldig uit; super mooie foto's!

  ReplyDelete
 3. Hi dear
  Great pictures, so beautiful!
  I've been in Milan some years ago and it's a cute city
  xoxo

  ReplyDelete
 4. There is so many great backdrops for pictures in Milan... so much history :)

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie foto's! Die eerste ook WAUW! x

  ReplyDelete
 6. Aaaah, leuke foto's! Heb helemaal zin in vakantie, zeker met dit kutweer!

  ReplyDelete
 7. Ik ben zoooo jaloers op je road trip :D wat een prachtige plekken heb je bezocht! Hele mooie foto's weer, Milaan staat absoluut op mijn wishlist!

  X Sara

  ReplyDelete
 8. Wat een mooie foto's weer!! Ik ben zo jaloers op je road trip ♥

  ReplyDelete
 9. Deze artikelen zijn leuwk! Ald ik die foto's zie wil ik ook naar Milaan ! :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥