Roadtrip (part 1): Bern, SwitzerlandNL: Hi allemaal! Ik ben weer terug van een erg leuke roadtrip die ik heb gemaakt met mijn vriend. In mijn vorige blog bericht konden jullie zien hoe mijn vakantie er ongeveer uit kwam te zien. Op Instagram konden jullie me volgen, hier postte ik af en toe (wanneer de wifi het toeliet) een foto van mijn vakantie.
Nu is het tijd om mijn leukste vakantie foto's met jullie te delen op 24 hours of fashion! De komende week probeer ik elke dag een bericht met vakantie foto's te plaatsten.
Deze foto's zijn gemaakt in Bern, de hoofdstad van Zwitserland. De eerste foto zie je ook veel op internet als je Bern opzoekt. Wat een mooi plaatje is het! Ook was er een festival in de stad toen we net aankwamen. Dit wisten we niet, dus dit was mooi meegenomen! Overal op straat stonden eet kraampjes, bandjes en andere leuke acts. De klok die je op de foto ziet is de trekpleister van Bern. Al vind ik hem eerlijk gezegd niet erg bijzonder ;) Bern is een mooie stad, maar na 1 dag heb je hem ook wel gezien. De volgende dag reisde we door naar Chamonix, Frankrijk. Meer daarover in de volgende roadtrip post!

EN: Hi there! I'm back from a great roadtrip I made with my boyfriend. During my trip I tried to post some photo on Instagram about my trip. Now it's time to show you my pictures on 24 hours of fashion! The next week I try to post about my roadtrip every day.
These pictures are made in Bern, Switzerland. It's a beautiful city! During our stay there was a festival. We didn't know about this, so that was a great suprise! Bern is a great city. The next day we drive to Charmonix, France. More about it in the next roadtrip post!

13 comments:

 1. Wauw ik wist niet dat Zwitserland zo mooi was!! Die eerste foto is echt prachtig!!! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is echt een prachtig land, met zoveel te zien!

   Delete
 2. Oh wauw, wat een prachtige foto's! Vooral de eerste is echt onwijs mooi.

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat ziet dat er gaaf uit! Hele mooie foto's en inderdaad, vooral de eerste vind ik ook prachtig! ;-)

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 4. Hele mooie foto´s! Het ziet er wel heel gaaf uit daar!

  ReplyDelete
 5. Oh wauw, het is daar echt supermooi!

  X Sara

  ReplyDelete
 6. Wat leuk! Echt leuke foto's, mooie stad!

  ReplyDelete
 7. This is awesome and so great that you stumbled upon the festival... it looked like so much fun :) <3

  ReplyDelete
 8. Wat leuk! Echt hele mooie foto's! ♥

  ReplyDelete
 9. Tu as du bien t'amuser, c'est vraiment trop joli!!! J'aime beaucoup ces photos!!
  xx, Jade

  ReplyDelete
 10. Wauw, je eerste foto is echt prachtig, had nooit verwacht dat dat Zwitserland zou zijn

  ReplyDelete
 11. Super mooie foto's, ik ben benieuwd naar de rest.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥