Black and Flowers


Top: Cool Cat     Jeans: H&M     Bag: Rock Werchter     Sandals: Primark

NL: Eindelijk is er na een tijdje weer een outfit post op mijn blog. Deze is nog lekker zomers! Hopelijk krijgen we nog een zonnige september zodat we nog lekker shorts aan kunnen en ons kleurtje weer kunnen bijwerken. Dat is wat ik vandaag ga doen, want het is eindelijk weer mooi weer! 
Over de outfit: Dit leuke shirtje heb ik eigenlijk te weinig aan. Maar dat heb je met zoveel kleding, geen tijd om andere aan te doen. Herken je dit probleem? ;) Deze shorts is van de sale van H&M. Ik heb hem gekocht voor maar €6. Ik heb wat hekel aan de sale in de winkels, maar sale shoppen online is echt een must! Je vind er nog zoveel leuks voor een mooi prijsje! In mijn volgende blogpost zien jullie mijn tot nu toe meest favoriete sale product ooit die ik onlangs gekocht heb. Dus blijf op de hoogte! Ik ga me klaar maken voor een dagje zonnen in de tuin ;)

EN: Finally it's time again to show an outfit post on the blog. It's been a while! I hope September is going to be a good month to celebrate the last day of Summer, so we can wear an outfit like this again. Today it's finally a sunny day again! 
About the outfit: I almost never wear this shirt. I have to much in my closet, I do no even have time to wear this shirt! Do you recognize this problem? ;) I found this shorts in the H&M sale. I bought it for only €6. I hate store sales, I love online sales! You can find so much great items in the online sales! In my next post I show you my best sale item ever. So stay tuned! I'm going to prepare myself for a sunbathing day in the garden ;)

18 comments:

 1. Wat een gave outfit! Vind je shirtje heel leuk x

  ReplyDelete
 2. Leuk shirtje! Voor mij als ├╝berkoukleum zou deze outfit echt veeeeeel te koud zijn vandaag!

  ReplyDelete
 3. Enjoy all the sun you can... while it lasts Marion :)

  Cute outfit, the sandals are sweet :)

  ReplyDelete
 4. Super toffe outfit, vooral het shirtje is erg leuk! Mooie foto's zijn het :).

  ReplyDelete
 5. waah ik vind je tas zo vet! Ik hou van zwart en dat printje erop is tof!
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
 6. Lekker zomers shirtje! Ik vind het zo leuk dat je je outfit foto's in het bos maakt :) XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. P.S. Ik zit nog gewoon bij Blogger. Wordpress ben ik echt totaal niet in thuis en blogger werkt met HTML :) XO

   Delete
 7. Wat een toffe tas!

  ReplyDelete
 8. wat een leuke tas zeg :)
  superleuke outfit!

  ReplyDelete
 9. Wat een super leuke outfit =)
  Je tas is echt geweldig!!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit! Je shirt is echt super leuk!

  ReplyDelete
 11. haha ik ben ook van het sale shoppen online, maar niet in winkels zelf.
  Ik wil eigenlijk sowieso vrijwel alleen online.
  Erg leuk t-shirt.

  Amazing place and pictures!

  XO

  www.myownfairytale.com

  ReplyDelete
 12. Leuke top...staat je goed!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
 13. I'm really into outfits that are both comfy and chic at the same time lately... and this outfit seems perfect in both aspects!! You look chic and pulled together, but at the same time you look comfortable and ready to get things done :)

  www.thejoyoffashionblog.com

  ReplyDelete
 14. pretty look, love your top! xx

  ReplyDelete
 15. Cool bag!

  http://beautyfollower.blgospot.gr

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥