Birkenstocks


Sandals: Birkenstock

NL: Jup, ik heb nieuwe Birkenstocks. Ten eerste omdat ik ze super fijn vind lopen en ten tweede omdat ik ze stiekem ook heel stylish vind! Je kunt ze zien als oubollig en degelijk, maar ik heb jullie al eens een andere kant van deze leuke sandaaltjes laten zien. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor op vakantie, komend weekend ga ik er dan ook eindelijk eventjes tussenuit met mijn vriend! Deze week meer over waar mijn vakantie heen gaat. 

EN: Yes, I've got some new Birkenstocks. You can walk miles with them and secretly I think they look very stylish! You can find them a bit corny, but I've already showed you a stylish side of these sandals. Besides that they are perfect to wear on vacation. Next weekend I finally go on vacation, shortly more about that! 

26 comments:

 1. Ik zie dit model leuk, je ziet ze steeds vaker! :)

  ReplyDelete
 2. Ze zijn leuk, en zitten heerlijk <3

  ReplyDelete
 3. ik zie deze birkenstocks idd overal! ik vind ze alleen echt kut zitten haha... maar ze staan wel leuk! xo

  ReplyDelete
 4. Ik vind ze ook zo fijn! Ik heb nu een paar waar ik al 4 jaar op loop, maar ze zijn wel aan vervanging toe. Ik vind deze ook wel wat hebben!

  ReplyDelete
 5. Ik blijf ze verschrikkelijk vinden kan er niets aan doen. Het zou me niets verbazen als Charlotte hier straks ook in loopt, ze heeft nu ook al aparte sandalen gekocht, al vind ik dat nog beauty's naast deze hihi.
  Dat ze erg comfy zijn wil ik dan weer wel geloven!

  Liefs, Samantha

  ReplyDelete
 6. Super leuke birkenstocks! x

  ReplyDelete
 7. Ze zijn echt super tof ! X

  ReplyDelete
 8. Oh, die zijn leuk!
  Ik heb er eigenlijk nog nooit zo naar gekeken.
  Ik heb altijd het standaard model,

  Liefs Maaike

  ReplyDelete
 9. Ik heb ze meerdere keren gepast maar ik vind ze nooit echt lekker zitten, blijkbaar niet voor mij voeten gemaakt!

  ReplyDelete
 10. nice classic and very confortable !
  xoxo

  http://devsnochaos.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 11. Ik heb ook Birkenstocks! Ik heb de witte slippers variant. Eerst vond ik ze niks, maar gezien ik op niks anders kan lopen, had ik ze toch maar gekocht. En wat ben ik daar blij om! Het zijn fijne slippers en het zijn schoenen waar ik geen pijn van in mijn enkels krijg. Deze zijn ook erg stylish, ik ben benieuwd hoe je ze combineert! Ook ben ik benieuwd waar je vakantie heengaat :D . Laat dat artikel maar snel komen ;D .

  Xjes Femke

  ReplyDelete
 12. This is so fantastic, need a pair in my life! Have a great day.


  Kenny,
  WHATKENNYHEARTS.COM
  INSTAGRAM @kennydaily / BLOGLOVIN / FACEBOOK

  ReplyDelete
 13. Ik ben dol op Birkenstocks. Ze lopen heerlijk namelijk. liefs x

  ReplyDelete
 14. Ik vind deze zoooo mooi!

  XO

  www.myownfairytale.com

  ReplyDelete
 15. Ik vind ze mooi, je ziet ze ook steeds vaker!

  ReplyDelete
 16. Ik heb dezelfde :-).

  ReplyDelete
 17. Ik vind ze heel mooi!

  xo

  ReplyDelete
 18. They look great!
  Have a lovely day, kisses
  Christine G ♥

  ReplyDelete
 19. Ze staan je echt leuk en ze zitten ook zo goddelijk!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 20. Aw, I've wanted to get birkenstocks forever!! Hopefully soon!!
  xo TJ

  http://www.hislittlelady.com

  ReplyDelete
 21. Yeah really comfy and perfect shoes not only for weekend:-)
  xx
  Mayoume

  ReplyDelete
 22. Really Awesome Blog Thanks for Sharing...
  clipping path

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥