Inspiration

NL: Ik heb vandaag eindelijk weer een klein beetje tijd gehad voor mijn blog, het is er de afgelopen dagen niet van gekomen. Ik heb het erg druk met werk maar ook met leuke dingen doen :). Ik zal proberen deze week weer wat outfit foto's te maken, ik heb nog een hoop ideeën en nieuwe items die ik gekocht heb! Ook die wil ik jullie graag laten zien.
Voor nu heb ik even een zomer inspiratiepost gemaakt, wat heb ik zin om er lekker tussenuit te gaan! In augustus heb ik vakantie, we hebben nog niets geboekt. Een last minute heb ik nog nooit gedaan, maar dit maakt het extra leuk en spannend om nog niet precies te weten waar je over een paar weken geniet van de zon, het strand, de natuur, de cultuur en het eten :).

EN: Today I finally got some time for my blog. I was so busy last days. Busy with my work but also with doing some things for fun :). I will try to make some outfit pictures this week because I've got some great ideas and new items I want to show you!
For now I made a Summer inspiration post. I can't wait to go on holiday! We didn't booked anything yet: we will go for a last minute. It's kinda cool if you don't know where you enjoy the sun, the beach, nature, culture and the food in a few weeks :).

16 comments:

 1. Wat een prachtige foto's! Ik krijg er extra veel zin in de vakantie door. Ik heb ook een keertje een last minute geboekt met mijn vriend, en beviel heel goed. Duimen dat er nog iets leuks tussen zit!

  ReplyDelete
 2. Echt heerlijke inspiratie is dit! Zo'n vakantie sfeer! x

  ReplyDelete
 3. great inspiration !
  xo

  http://devsnochaos.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 4. Awesome inspirations!!

  ReplyDelete
 5. Anonymous22.7.14

  Heerlijke foto's :)!

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's. IK. WIL. OP. REIS.

  ReplyDelete
 7. Anonymous22.7.14

  Love first shorts!!! <3

  Great pics
  xx

  ReplyDelete
 8. Great summer inspiration! xo
  http://stylesensemoments.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Very nice post Love this.


  ** Like Beauty Editer on Facebook

  xoxo;
  Beauty EditerBeauty Blog

  ReplyDelete
 10. Lovely pictures, very inspiring post!

  Ika
  www.liebeladies.com

  ReplyDelete
 11. Supermooie inspiratie! Dat wit badpak met uitsnijdingen is echt prachtig!

  X Sara

  ReplyDelete
 12. Wat een heerlijke inspiratie!

  xo

  ReplyDelete
 13. Summer feelingsssss :)

  ReplyDelete
 14. Have fun on holiday... I too think it is fun not to know where you are going and than to make last minute plans... sometimes the most fun:)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥